- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
válasz
Nethooligan #18971 üzenetére
Köszönöm. Egy ilyen monitorra szeretném teljesen külön mindentől / Pc, stb.. / rákötni. PEAQ PMO Slim S270 27" FullHD IPS LED Monitor
-
V60
aktív tag
válasz
Nethooligan #18969 üzenetére
Köszi. Ez lenne a megfelelő?
Alcor HDC-3500
digitális kábeltévé vevő (DVB-C) -
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17757 üzenetére
Köszi az infót! Bármelyik firmware-t bármelyikre ráteheted, legalábbis nálam nem volt ebből gond. Most egy hétig nem leszek otthon, de majd kipróbálom az új 13-ast. A 12-nél gondom volt az EPG-vel ezért visszaraktam a régebbit.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17730 üzenetére
Esetleg ha kell Youtube vagy WEB TV. De annak kell leginkább, akinek több ilyen vevője van és előfizetői kártyát akar spórolni
1000Ft plusz nem sok érte, bármikor jól jöhet
Először nekem se volt rá szükségem, de miután kiderült, hogy az EMU firmware-rel képes kártyamegosztásra, a második boxnál már feltétel volt a WiFi. -
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17728 üzenetére
Az ajánlott firmware verzió a 2.3.09_EMU.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17726 üzenetére
Amiko Impulse T2/C WiFi. Négy darab van belőle a nagy családban. A felvételt csak most próbáltam ki, eddig sosem kellett. Óriási előnye, hogy belső hálózaton képes megosztani a kódkártyát. Nálam gyakorlatilag egy kártyával két készülék működik. Az igaz, hogy ehhez cserélni kellett a firmware-t az EMU verzióra. Még egy nagy előny a szüleimnél, hogy télen otthon kábelTv-t néznek, nyáron meg kiköltöznek a telekre, és ott a MindigTV-hez is tudják használni. Nagyon jó ár/érték arányú készülék!
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Kipróbáltam a felvételt. Sajnos kódolva veszi fel a kódolt adásokat, így csak az Amiko sajátmaga tudja lejátszani
-
farkas-j
őstag
válasz
Erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni mert még sosem vettem fel vele, de ki fogom próbálni. Azt tudom, hogy a média menűben a felvételi beállításoknál van egy olyan opció, hogy "felvétel kódoltként - igen / nem". Ebből arra következtetek, hogy tud felvenni kódolatlanul. Ezt ki fogom próbálni és megírom.
-
törölt tag
válasz
Én úgy láttam a beállításban, hogy lehetett állítani kódolt/ ne kódolja.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17713 üzenetére
Superg által ajánlott Amiko eszköz jó, de ennek van WiFi-s verziója, inkább azt ajánlom. Ha esetleg 2 vagy több ilyen eszközöd van, elég csak az egyikbe előfizetői kártyát tenni, mert a kártyaadatokat egymás közt meg tudják osztani max 7 eszközig. Itt is körülnézhetsz , hogy milyen tudású készülékek vannak. Bátran kérdezhetsz is tőlük, korrekt segítséget adnak.
-
djnice
veterán
válasz
Eddig azt mondtad kódolatlan felvétel kell CI+-ról. Annak ára van, csak enigma2-es boxokkal oldható meg.
Volt régebben egy olcsóbb típus, Venton Unibox, 100 EUR körül belehetett szerezni, de már megszűnt. -
superg
senior tag
válasz
MO-on is lehet ilyeneket kapni például
Én mondjuk használt piacon is körbenéznék optibox ,synaps márkák -
djnice
veterán
válasz
Nethooligan #17708 üzenetére
Létezik pár ilyen enigma2-es box, talán ez a legolcsóbb: [link]
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Nethooligan #17708 üzenetére
Legelső: miért nem kérdezed meg a szolgáltatód, ajánljanak felvevős box-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged