- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
válasz
azbest #20593 üzenetére
Ilyenen nézem a TV-t: 31.5" AOC C32G1 - Specifications (displayspecifications.com)
-
V60
aktív tag
És igen, a táp volt a bűnös
De az meg érdekes, hogy a hangot a monitorba dugtam be / mert már próbáltam mindent közbe / és ott hagytam összekötve a hangfalakkal és ugyanúgy jön a hang. Be se kell dugni közvetlenül a Converterbe? Vagy ez csak nekem különös?
-
V60
aktív tag
-
V60
aktív tag
válasz
gulyasa #20575 üzenetére
Értem, rendben.
Akkor konkrétan a TV Box-al kapcsolatban kérnék segítséget. Tehát adott egy Amiko Imulse T2/C ami össze van kötve HDMI kábellel egy monitorral amin nincs hangszóró.
A hangot szeretném hallani egy 2.1-es hangfalon.A kérdés, hogy hogy oldható meg a kettő összekötése, hogy legyen hang? Egy ilyen segíthet esetleg?
AV jel csatlakozó átalakító OEM Scart - 3x RCA + S-Video kapcsolható IN/OUT - Átalakító | Alza.hu
Vagy valami más kell hozzá.Válaszokat előre is köszi!
Üdv Zola -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Monitor+TV box-hoz használok egy ilyet:Eddig nem volt semmi gond vele. ma viszont a hang elkezdett recsegni, ropogni szépen a háttérben a hangfalakból, a képpel semmi gond nincs. Másik hagfallal is ugyanezt produkálja így kizárt, hogy a hangfallal lenne gond. Megadta volna magát a converter?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola -
V60
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. A SCART-os megoldás helyett mi lenne a legegyszerűbb megoldás erre a gondomra?
Egyébként azt se értem igazán, hogy a monitor fülhallgató kimenetére dugott hangfal / ami most is működik pc-re dugva / miért nem szól már eleve? AOC C32 G1. -
V60
aktív tag
válasz
lockdown90 #19787 üzenetére
Értem, akkor mondjuk egy 2.1-es hangfalat ami most a számítógépre van dugva, azt mivel és hogyan lehetne rádugni a boxra, hogy legyen hang egyáltalán a TV adás alatt?
-
V60
aktív tag
válasz
lockdown90 #19785 üzenetére
Ja értem, akkor melyikbe kellene?
-
V60
aktív tag
válasz
lockdown90 #19783 üzenetére
A hátulján lévő fekete kör alakú kis bemenet/lyuk.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert már nincs ötletem, hogy mi lehet a gond.
Adott ez a készülék: AMIKO Impulse T2/C amit eddig egy hangszóróval rendelkező monitorral használtam hdmi kábellel tehát volt hang is a tv adás alatt.
Most egy hangszóró nélküli monitorra kötöttem rá kép van, nyilván hang nincs.
Egy Trust Lino 2.0 Bluetooth Hangprojektorral kötöttem össze a septoboxot de semmi hangot nem ad ki.Mi lehet vele?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola -
V60
aktív tag
válasz
Nethooligan #18971 üzenetére
Köszönöm. Egy ilyen monitorra szeretném teljesen külön mindentől / Pc, stb.. / rákötni. PEAQ PMO Slim S270 27" FullHD IPS LED Monitor
-
V60
aktív tag
válasz
Nethooligan #18969 üzenetére
Köszi. Ez lenne a megfelelő?
Alcor HDC-3500
digitális kábeltévé vevő (DVB-C) -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok de megpróbálom.Egyszerű a dolog / nekem nem annyira / monitoron szeretnék Digi TV-s adást nézni mert ez van kábelen bevezetve hozzánk.
Ez az eszköz alkalmas lenne rá?
Alcor HDT 4400 Set-Top-Box DVB-T/T2Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- Azonnali játékos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest