- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
wassermann #19488 üzenetére
Pala alatt működik, de a mostanában divatosabb lemeztető alatt nem. Hiába néz ki pont úgy mintha cserép lenne.
(a rádióhullámokat nem téveszti meg) -
-
válasz
garga pista #19428 üzenetére
Kösz. Ki fogom a napokban próbálni.
-
válasz
garga pista #19426 üzenetére
Igazad van. A box a kódolt csatornáról felvett műsort kártyát kihúzva is simán lejátsza..
-
válasz
garga pista #19423 üzenetére
Pár éve még usb-dvb stick + kártyaolvasóval néztem és rögzítettem a fizetős adást PC-n. Úgyhogy nem lehetetlen. Csak kényelmetlen volt emiatt bekapcsolni a PC-t felvételkor (éjjel). Csak most uhf tuner helyett ts fileból kéne dekódolni a képet.
-
Sziasztok. STB-vel (cryptobox) vettem fel usb-HDD re műsort.
A kódolatlan csatornáról felvett műsor simán megnézhető PC-n is miután átmásolom oda a xyz.ts filet. De a kódolt csatornákon rögzítettet csak a STB-n tudom visszanézni, PC-n nem.Hogy tudom PC-n is megnézni a rögzített kódolt műsort?
Van PC-re kártyaolvasóm és a mindigtv kártyát is át tudom rakni bele.
Legjobb lenne ha dekódolni tudnám hogy ne legyen kódolt.
Van megoldás? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest