- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
válasz
Alien666 #4006 üzenetére
Na feltelepítettem mindenét és jól üzemel, a HD adások azért hardverigényesek, de amúgy zsír kis cucc, megérte a pénzét, ha abból indulok ki hogy a settopbox kerül a sika SD 11E a HD pedig 32E hát nah...ha jól kifogod akkor az SD áráért vehetsz ilyen kártyát, ennyit megér, ja és a STB bérlése havi 300ft ez sem nagy összeg, de itt minden levan írva.
-
Rick4
félisten
válasz
Alien666 #4006 üzenetére
Én ugyanezt használom, csak a műholdas verziót. Nagyságrendekkel több perspektíva van benne... Mármint ami a nézhető műsorokat illeti. Felvenni nem szoktam vele, de elvileg programfüggő, hogy mi ébreszti fel a gépet, a műsort meg egyébként sem a gyári szofttal kell nézni, van sok sok alternatív szoftver hozzá..
-
weresgyufa
tag
válasz
Alien666 #4006 üzenetére
Szia.
Kb 3 napja vettem meg Ebay-en jelenleg várom hogy mikorra ér haza, többet csak utánna tudok mondani, de ha abból indulok ki hogy a skystar kártyáknak azért volt support-juk rendesen, akkor ez sem lehet olyan gagyi, Dilire akarom használni, majd meglátjuk mire képes a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest