- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peltár #13963 üzenetére
Nem tudom, hogy csak szabadon foghatóban gondolkozol, vagy kódolt adások vételére is. Mert ha csak a szabadon foghatókra, akkor arról nekem van tapasztalatom. Nekem egy Strong SRT 8102+ beltéri van. A tunere nagyon jó minőségű, van olyan adás, egy helyi tévé, ami 65-70%-os jelszint és jelminőséggel ad, és ez a kis cucc zökkenőmentesen fogja. Összevetettem egy Synaps THD 2880 CX-szel, ami viszont nézhetetlen ugyanarról az antennáról, ugyanabban a helyiségben.
Ez a Strong simán tud felvenni TS és PS formátumban, eddig XVID, DIVX, DIV3-as avi-t, MPG-t, VOB-ot, MP4-et, MKV-t próbáltam ki vele, ez utóbbi kettőt HD-ben, értelemszerűen mind 720-s és 1080-as felbontásban is. Mindkettőt akadás mentesen viszi. Jelenleg egy 2 terás USB vinyó van rákötve. Arról játszik le és arra is vesz fel nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest