Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Tudom, hogy nem állandó, de gyakorlatilag szignifikánsan nem változnak a csatornák bitrátái, tapasztalatom szerint. (Legalább is MindigTV esetén.) Tehát mindenképpen meghatározható egy csatornához egy átlagos bitráta. (Vagyis átlagos ugye akkor is meghatározható, ha nagyon változó a bitráta.
)
-
Watt25
veterán
Ez oké, de ugye itt a cél, hogy összehasonlítsuk a szolgáltatókat egymással, nem pedig egy konkrét szolgáltató adataira vagyok kíváncsi.
Úgy mellesleg egyik linkkelt táblázat sem tartalmazza a bitrátákat és ugye más szolgáltatók honlapján sem nagyon található ez az adat meg.
Tudom, hogy nem FullHD az m1, ez most részletkérdés. Attól még a legszebb a képük, ez egyértelmű. (Legalább is a MindigTV kínálatában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest