- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Tudom, hogy nem állandó, de gyakorlatilag szignifikánsan nem változnak a csatornák bitrátái, tapasztalatom szerint. (Legalább is MindigTV esetén.) Tehát mindenképpen meghatározható egy csatornához egy átlagos bitráta. (Vagyis átlagos ugye akkor is meghatározható, ha nagyon változó a bitráta.
)
-
Watt25
veterán
Ez oké, de ugye itt a cél, hogy összehasonlítsuk a szolgáltatókat egymással, nem pedig egy konkrét szolgáltató adataira vagyok kíváncsi.
Úgy mellesleg egyik linkkelt táblázat sem tartalmazza a bitrátákat és ugye más szolgáltatók honlapján sem nagyon található ez az adat meg.
Tudom, hogy nem FullHD az m1, ez most részletkérdés. Attól még a legszebb a képük, ez egyértelmű. (Legalább is a MindigTV kínálatában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest