- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7184 üzenetére
Nekem is Hauppauge tunerem van bár nem használom a WintTV semmelyik verzíóját. Szerintem KPack le és amennyiben WinTV6-t használsz upgrade WinTV7 2.2d-re. Én ezt használom helyette: Windows 7 x64 + DVBViewer + AC3filter + monogramaac.
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7169 üzenetére
Én semmilyen kódek pakk használatát nem javaslom. Pontosan az lesz a végeredmény ami Nálad. Aztán lehet állítgatni a meriteket meg blokkolgatni a felesleges kodekek tömkelegét, amelyek ugyanarra feladatra lettek feltelepítve. Nem véletlen linkeltem a HE-AAC hang kicsomagolására a monogramaac-t: Letöltös, kicsomagolod egy könyvtárba:
install: regsvr32 mmaacd.ax
uninstall: regsvr32 /u mmaacd.axEzután beállítod a lejátszóprogramodban HE-AAC codec-nek. Milyen lejátszóprogramot is használsz?
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7160 üzenetére
Értem. A mindigtv esetén gondolom a szabadon fogható adókra gondolsz. A kódoltak esetén nincs kép és hang [link] Mivel m1HD / m2HD = A mux, dunaHD/ Autonomia = C MUX jön, ezért frekvencia beállítás / keresés gond nem lehet. Mivel mindegyik MPEG4 AVC / H.264 videókódolású, ha egyet sikerül megjeleníteni, akkor a többit is kellene. Ha jól emlékszem az RTL-KLUB / TV2 még AAC hangkódolású: codec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged