- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7184 üzenetére
Nekem is Hauppauge tunerem van bár nem használom a WintTV semmelyik verzíóját. Szerintem KPack le és amennyiben WinTV6-t használsz upgrade WinTV7 2.2d-re. Én ezt használom helyette: Windows 7 x64 + DVBViewer + AC3filter + monogramaac.
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7169 üzenetére
Én semmilyen kódek pakk használatát nem javaslom. Pontosan az lesz a végeredmény ami Nálad. Aztán lehet állítgatni a meriteket meg blokkolgatni a felesleges kodekek tömkelegét, amelyek ugyanarra feladatra lettek feltelepítve. Nem véletlen linkeltem a HE-AAC hang kicsomagolására a monogramaac-t: Letöltös, kicsomagolod egy könyvtárba:
install: regsvr32 mmaacd.ax
uninstall: regsvr32 /u mmaacd.axEzután beállítod a lejátszóprogramodban HE-AAC codec-nek. Milyen lejátszóprogramot is használsz?
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7160 üzenetére
Értem. A mindigtv esetén gondolom a szabadon fogható adókra gondolsz. A kódoltak esetén nincs kép és hang [link] Mivel m1HD / m2HD = A mux, dunaHD/ Autonomia = C MUX jön, ezért frekvencia beállítás / keresés gond nem lehet. Mivel mindegyik MPEG4 AVC / H.264 videókódolású, ha egyet sikerül megjeleníteni, akkor a többit is kellene. Ha jól emlékszem az RTL-KLUB / TV2 még AAC hangkódolású: codec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest