- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
szabi41 #12117 üzenetére
szia
Én úgy tudom hogy kódolva veszi fel a müsorokat a dekóder, tapasztalatom nincs róla mivel sose vettem fel, én csak nézem a műsort
dekorderről mesélhetnél
engem az érdekelne hogy minőségileg milyen a dekorder, megvagy-e vele elégedve vele stb illetve hogy milyen műsorokat nézel rajta milyen antennával, kábelel stb
Azért kell a bővebb tájékoztatás nekem mert ismerősömnek ( na jó elárulom kereszt szüleimnek) ezt a dekordert ajánlottam mivel náluk nincs bent kábel tv, és csak a szokásos csatornákat akarják az az az ingyenest, és ha ilyet ajánlottam nekik és esetleg megveszik hogy jó döntés-e, sokan nem értették miért érdeklődöm azután a dekoder iránt hát ezért, illetve ha másnak is javaslom hogy jó döntés-e, szomszéd néni aki velem szembe lakik ő még az analógot nézi, mellettem lakó szomszédnál bent van ugyan a kábel tv de kétlem hogy dekorderen nézi na csak mondom és remélem értesz/ értetek engem
És írj és üdv: Hamyka
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest