- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Poplacsek #16639 üzenetére
Én váltok mindenképp ha lesz rá pénz, nem várok addig amíg nem lesz pci slot az alaplapokon. Ne akkor kelljen rohanni lecserélni, ha lesz rá lehetőségem meg is rendelem a 6618-ast, ne lóhalálában kelljen. Meg gondolom a pcie-s kevesebbet is fogaszt és a képről nézve a 6618-as tuner egysége jóval kisebb mint a cablestar-é, tehát kevésbé melegszik, korszerűbb technológia a tbs kártya.
Az egytuneres 6618-ast vetted?Az elhangolódások nem a technisat kártya hanem a dvbviewer korábbi verzióinak hibája lehetett, beleértve a kártyához adott butított TE-t is. A legális pro verzióval nem tapasztaltam.
-
attilav2
őstag
válasz
Poplacsek #16637 üzenetére
TBS6618 - 1db DVB-C tuner, 1db CI slottal
84 euro, nem olcsó. De a jövőt tekintve biztos megéri. A cablestar2 képminőségével szerintem nincs probléma, legkinkább a kódekektől függ a képminőség, SD csatornákhoz a LAV filtert HD adásokhoz a Microsoft dtv-dvd decodert(dxva hardveresen vga gyorsított) használom, ez a kombináció nekem elég jó képminőséget ad, de a csatornaváltás lassú. Én is megvettem a dvbviewert, de azért mert a törött verzióban állandóan elhangolódtak a csatornák(változó pid és egyéb értékek) és nem frissítette őket, gyakran fekete kép fogadott és teljes újrahangolást kellett csinálni. Most hogy a legális verziót használom ilyen gond még nem volt. Folyamatosan letölthetem a frissítéseket. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy vegye meg, mert windowsra nincs más épkézláb dvb program.
-
Watt25
veterán
válasz
Poplacsek #16448 üzenetére
De ne keverd már a dolgokat! Egy mondaton belül CI és CI+ ... Rohadtul nem ugyanaz és pedig ez a lényeg. CI kikódolását egy pár ezer forintos USB-s SmartCard olvasóval és megfelelő szoftverrel is meg lehet oldani. Egyelőre azonban CI+ -t használó szolgáltató esetén még nincsen senkinek pozitív tapasztalata tudtommal.
Ez a mondatod tehát nagyon nem jó:
Azt gondoltam, hogy maga a tuner kártya alapból nem fogja tudni kezelni a CI+ - os modult
Azt ugyanis továbbra sem tudod, hogy CI+ -t kezelne-e? -
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #11785 üzenetére
Ja végülis PCI-os is lehet.
Technisat CableStar HD2 CI - vel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
TBS6618 tetszene még, mivel ez PCIe-s és egy kártya, újabb konstrukciónak néz ki, de mi a helyzet vele pl szoftver fronton fogalmam sincs, ráadásul ezt csak HongHongból lehetne beszerezni....
Mistique CaBiX-Xpress DVB-C Lehetne még, ami elvileg ugyanaz, mint a DVBSKy C2800EHa valakinek véletlenül van eladó a fentiekből lehet vevő lennék egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest