- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dariferi
csendes tag
válasz
Multibit #14281 üzenetére
A választ köszönöm.
Végül a Synaps TSHD-2875 Combo mellett döntöttem.Viszont az a tapasztalatom vele, hogy teljesen rapszodikusan viselkedik, ennél a video lejátszás megállítása, majd később folytatása szolgáltatásnál.
Van hogy nem menti el a fájlba, van hogy nem a leállítás helyétől indítja a lejátszást, hanem elölről kezdi.
Van ilyen vevője valakinek, tapasztalt vele hasonlót, vagy én "bénázok" el valamit?
-
repvez
addikt
válasz
Multibit #14275 üzenetére
és az elavult dolgon mit értesz? Mi az amit nem fog tudni és milyen hátrányban van a mostaniakhou,mert a Hdd beépithetőség és a torrentezés lehetősége elég ritkának tünik nekem a mostaniak közül 20k környékén.
Esetleg milyen másikat ajánlanál a modernek közül amivel dvb-t tv , médialejátszást és "ugymond smartositani " lehetne a tv-t, internetes böngészéssel beépitett wifivel? -
Ataxia
tag
válasz
Multibit #14210 üzenetére
üdv
A set top boxxal kapcsolatban érdekelne, hogy hol lehet akciósan megvenni az általad említett alma c2200 ast?
Kicsit megvagyok zavarodva, mert látok alma s2200-ast is ami pár ezerrel olcsóbb.Az miben tér el drágábbtól?Amugy a elektronet a cég neve ahol elfizető vagyok.Egy kis szolgáltató ami csak szabolcs megyében működik.Most bevezettek 17 hd csatornát , viszont nincs hd-s boxuk egyelőre, ezért kell magunknak megvennünk külön.
-
Watt25
veterán
válasz
Multibit #12772 üzenetére
Gondolom az a logika benne, hogy ha neked műholdad van, akkor nem kell a DVB-T/C. Vagy fordítva.
Mondjuk én nem igy gondolkozom, mert ha egyszer fel is rakok egy parabolát, attól még az UHF antennát sem fogom leszerelni.
De most, hogy nézem a doksiját tuti így van. Beépítve csak az analóg tuner van... Viszont mivel weszomjas azt mondta, hogy a hang bejött neki digitálisan, akkor ezek szerint vett ő hozzá, ezzel nincsen gond.
Viszont ez megmagyarázza, hogy miért nem találunk sehol arról infót, hogy a tévé tudja-e az MPEG4-et. Mivel nem a tévé a lényeg, hanem ez a külön megvásárolható DVB-HD modul. Ez az, amihez letölthető a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest