Új hozzászólás Aktív témák
-
Ataxia
tag
válasz
Multibit #14210 üzenetére
üdv
A set top boxxal kapcsolatban érdekelne, hogy hol lehet akciósan megvenni az általad említett alma c2200 ast?
Kicsit megvagyok zavarodva, mert látok alma s2200-ast is ami pár ezerrel olcsóbb.Az miben tér el drágábbtól?Amugy a elektronet a cég neve ahol elfizető vagyok.Egy kis szolgáltató ami csak szabolcs megyében működik.Most bevezettek 17 hd csatornát , viszont nincs hd-s boxuk egyelőre, ezért kell magunknak megvennünk külön.
-
Ataxia
tag
üdv
hd set top boxot keresek
kábel szolgáltatónk nem tud előfizetőinek HD-s boxot biztosítani, így az újonnan bevezetett 17 HD csatornát nem tudom nézni,mivel tv-nk csak hd ready de nem ismeri a dvb-c szabványt.Szeretném ha ajánlanátok egy megbízható hd-s boxot, mivel állítólag nagyon nem lehet beszerezni,( legalábbis nincs választék.)
A szolgáltatónk annyit mondott, hogy olyan boxot keressünk ami,ismeri a dvb-c szabványt az mpeg 4-et és legyen rajta HDMI kimenet.
Felvevő nem szükséges.
Előre is köszönöm a tanácsokat.Én ezt találtam : [link] erről esetleg vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Gurulunk, WAZE?!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Dell notebook topic
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest