- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Visormail #8675 üzenetére
SCART-on kizárólag TV-szabvány szerinti jel jön 50/60 Hz (PAL/NTSC), ez egyébként abban is különbözik a számítógépes VGA RGB szabványtól, hogy utóbbinál a horizontális és vertikális szinkronjelek két külön vezetéken haladnak.
TV esetében van a SCART RGB (vagyis három vezeték) plusz a kompozitjel vezetéke, ahol a TV RGB üzemmódban is a kompozitjelből választja le a szinkronjeleket.
A linkelt SCART-VGA átalakító olyan speciális kábel lehet (és csak passzív kábel, elektronika nélkül), amit valamilyen készülék támogat, amit direkt úgy terveztek (szabványon kívül), hogy adott készülékekhez jó, máshoz nem. Ezért is írják a lap alján:
Speciális összeköttetés pl. DVD készülék SCART kimenetén keresztül kivetítő monitor bemenetére. (VGA-ból nem csinál Scart jelet!)
Nekem Matrox videókártyához is van olyan kábel (én csináltam), hogy egyik vége VGA, másik SCART, de az csak a Matrox-kártyához jó, mert van ilyen TV-kimenete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest