Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszönöm a válaszod! Az USB tunert eddig egy USB hubba dugtam bele, akkor lehet ez se tetszett neki
. Elméletileg az oldalon található legújabb driver van feltelepítve. A /dev/video0 (az MSI kártyán) látom a hangyaháborút. Gondoltam arra is, hogy a Lubuntuból ki van hagyva valami összetevő, amit a driver telepítéskor se húz be. Szerinted megérné próbaképp feltelepíteni egy "nagy" Ubuntut?(#8656) azbest:
Egy H830-as típusú AverTV Hybrid Volar HD vevő, amit egy 10.10-es Lubuntu rendszeren próbálok beüzemelni. Driver feltelepült, de valami miatt nincs /dev/dvb/adapter0 eszköz. Köszönöm, hogy te is próbálsz segíteni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Elméletileg az oldalon található legújabb driver van feltelepítve. A /dev/video0 (az MSI kártyán) látom a hangyaháborút. Gondoltam arra is, hogy a Lubuntuból ki van hagyva valami összetevő, amit a driver telepítéskor se húz be. Szerinted megérné próbaképp feltelepíteni egy "nagy" Ubuntut?
.
wassermann