Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Üdv.!
Hát lejátszani például ezzel: MPC-HC Mellesleg digitálisan TV-ézni is lehet vele DVB-T esetén.
Régi csont. Panaszkodtam Telefunkenéknak, hogy a digiboxukkal felvett műsort nem tudom PC-n megnézni. Postafordultával jött a válasz: Örülnek neki, Ők is így gondolták:
"Megkeresésére az alábbiakról tájékoztatom:
Az Ön által vásárolt készülék PVR (Personal Video Recorder) funkciója szerzői jogvédelmi okokból úgy van beállítva, hogy a készülékkel készített felvételeket, csak a készüléken lehet visszajátszani.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel/ Best regards / MIt freundlichen Grüssen"
Ezek szerint ugyanaz a helyzet, mint a DVD lejátszókkal volt, valami gagyi kínait kell venni, az nem őrködik ily éberen erkölcsöm fölött ?

-
mezis
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Üdv.!
"Hát lejátszani például ezzel: MPC-HC"
Nekem is .ts kiterjesztésű file-ba ment a Telefunken márkájú digiboxom. Eddig csak a digiboxal tudtam megnézni. Most 25 %-al javult a helyzet: a javasolt programmal a képet már látom, de a hang csak ritkán egy-egy ciripelés. Az időskála sem jó.
Próbálkoztam a lejátszás beállításaival, eredménytelenül. -
katt777
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Tetőantenna nem megoldható, de a jelek szerint 2 db szobaverzió is megtenné.
Szóval akkor cseszhetem a digitális adásokat DigiTV-n kívül? Mert azok meg nem sok értelmeset adnak. Vagy akkor elkölthetek még egy rakat pénzt BOX-ra meg kártya-modulra, ill. teletűzdelhetem a gépemet USB eszközökkel? Mondjuk hely van dögivel.
Gondolom, ha valamire előfizetnék, azt megmondják a szolgáltatónál, mi kell hozzá, és mennyiért.No de a reklámblokkok miatt, ha felveszek egy filmet, azt össze kell szerkesztenem. Mi tudja .ts-t kezelni? Nero Vision, Ulead Videostudio? Esetleg vmivel tudom konvertálni MPEG2-be? NVisionban elméletileg user felbontást is tudok állítani HD-hez, de még nem próbáltam. Persze ezeket még meg tudom nézni, csak ha nem jók, akkor vmi tipp jól jönne helyettük.
Van GOM Playerem, most néztem, az is lejátssza a .ts-t. A többit megnézem még holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest