Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
" "Sajnos linux alatt az analóg szekció még néma nálam"
Mennie kellene. A firmware-t letöltötted?"Nem töltöttem le a firmware -t.
A gentoo ugyan behúzott és inicializált a dmesg szerint egy a kernelben lévő firmware -t a kártyához, de lehet, hogy ez csak a dvb szekcióhoz kell.
A linuxtv.org -on a wiki szerint is gondok vannak vele, de lehet, hogy azóta megoldható már a probléma.Mindenesetre köszi a tippet, a választ, megpróbálom a gyártó által kínált firmware -t.

Sajnos szülségem lesz az analóg részére is linux alatt. A közelgő N2 levétel miatt a skystar2 kártyámat hamarost fel kell, hogy váltsa a most óraként működő dilis beltéri egységem. A MinDigTV kínálata meg még szűkös.
Én az XP analóg tévénéző programkínálataival nagyon elégedetlen vagyok. A kártyához kapott Arcsoft totalmedia -val meg főképp. Amiért pedig fizettem. Szinte semmi lényegeset, még a minimálisan elvárható fényerőt, kontrasztot sem lehet vele beállítani.
A többi windózeres tévé néző program meg mind fizetős, vagy feltörendő.

Szerintem analóg tv nézésre a minőséget tekintve a linuxos tvtime magasan leköröz minden windózos programot. felvételi képeségekben meg az xdtv teszi ugyanezt. És nem is fizetősek, vagy warezesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- MCDODO T03 fejhallgató
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann