- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Snowcat #4345 üzenetére
No.
A Media Center, a Media Center távlövőt kezeli.
Ha egyébbel próbálod, akkor a véletlen műve ha megy.
Reklámok kivágása, analóg adásnál megoldott, még akkor is ha az MCE vel veszel fel, erre a Cyberlink Powerdirector 8 tökéletes, megeszi a DVR-MS file-t
A win 7 ugyan wts be dolgozik, de az analóg rögzítés nem tartalmazza a wts szerkezet többletét, ezért ezt is megeszi.
A digitálissal azonban gondok vannak, amennyiben a Mediacenterrel veszel fel, tekergetni, lejátszani persze lehet, de átrakni valami emberi formátumba nem, eddig legalábbis nem találtam értelmes progit hozzá.
És mivel , jelenleg csak nálunk van mpeg4 h264 es adás, tartok tőle, hogy nem is fogok.Azokat a tunereket, amik Media Center kompatibilisek tökéletesen kezeli.
Ahhoz, hogy media center kompatibilis legyen a tuner Hardveres mpeg 2 encoderrel kell lennie, továbba fent kell lennie az MCE támogatott eszközök listáján.
Az, hogy melyik a jó tv kezelő progi attól függ, hogy kinek mi tetszik, én pl szeretem ha stabil, és hogy ne kelljen kis millió dolgot beállítani, vagy ha kell, akkor ne felejtse el egy reboot után.
Ezeknek az MCE megfelel.Bzoley , mások is.
Feltettem a totalmedia 3.5 ot.
Így néz ki az m1 adása digitálisról, nem tudtam kitenni úgy, hogy teljes képernyős és
képarányos legyen.
Mi lehet a gond ?
1280*1024 ben van a monim, 75 hz-en.Ha kinyomom full screenbe, akkor is ottvan körben a keret.
Ez MCE alatt nincs, ott olyan amilyennek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest