Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
A-l-i-e-N
üzenetére
Ugyanilyen tunerem van nekem is. Érdemes letölteni a gyártó weboldaláról a legújabb szoftvert, az nálam már képes a folyamatos megjelenítésre. Ami igazán bevált az a Dvbviewer 3.9.2.0-tól fölfelé. Ebben a topic-ban is olvashatsz arról, hogy hogyan kell beállítani ezt a programot. Hátránya, hogy nehéz beszerezni még próba verzióban is, mert a neten sok olyan változata kering, amire a vírusirtók trójait jeleznek..
Másnál úgy tudom, hogy megy még a MediaPortal is, ezt is érdemes kipróbálni, mert legálisan lehet ingyen hozzájutni.
Mákosmetélt
Dél-pesti vagyok én is, korábban már írtam itt a vételi tapasztalataimról. Eddig egy erősítős szobaantennával hónapokon keresztül stabilan ment 99-100% körüli minőségben a vétel beltérben, de ma nem akar menni. Gyenge a jel, a szokásos 60-70% helyett max. 40%-ot sikerült elérnem. Lehet, hogy a hiba nálam van, de azért a helyedben nem ma próbálkoznék a vétellel. Ha adó oldalon van most a gáz, akkor lehet, hogy holnapra már ki is javítják és akkor eséllyel próbálkozhatsz, de azért minimum egy erősítős szobaantennát ajánlok beszerzésre ehhez.A TsReader-hez olvasd el ezt a leírást, ebben megtalálod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a jelminőséget is kijelezze a program.
A DvbDream sajnos csak nagyon korlátozottan használható a MinDig-hez, mert nem kezeli az AAC hangot, ezért jópár tv és az összes rádió néma marad. Ahogy fentebb is írtam a dvbviewer-el vagy a MediaPortal-al érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- Eladó nagy teljesítményű Gaming PC i5-12600K RTX 5060 32GB DDR5 1.5TB NVMe MSI B760 A
- Xbox Series S 1TB - MS garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann