- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
wwenigma #2785 üzenetére
Lehet, hogy jó az ára, de nem szálítható.(nicht lieferbar) Vagyis nincs nekik. Eléggé új a cucc. Fél év múlva lehet, hogy itthon is kapható lesz 10 körül. Nekem most kell! Elegem van a DVB-T ből. Hol van rendes adás hol, nincs. A tetőre kéne másznom forgatni az antennát. Az én tunerem 80% jelszinttel nem megy semmire. A két kódolt adónak mindig magas a jelszintje. Ott már nem szórakozniak.
Tetőantennám van a város közepén és látja az adót. Széchenyi hegy. Gyanítom, hogy az adás nem onnan jön, hanem a Száva utcából. Bitang nagy lepkeantennáról van szó amit még a régi TV antennánk helyére szereltem. Akkora jelnek kéne lennie,hogy a tunert lelökje az asztalról -
zhagyma
őstag
válasz
wwenigma #2785 üzenetére
A [Terratec Cinergy HTC USB XS HD] tunert Én is nézegettem. A linuxtv.org levelezőlistáján azt írják, hogy az analóg részt megvalósító chipek programozása kicsit "macerás". A tuner chip (rádiófrekvenciás + középfrekvenciás rész) egy viszonylag ismeretlen "egychipes" cég terméke. Mindezek némi óvatosságra adnak okot. Ha a részletek érdekelnek pénték elküldöm a linkeket (munkahelyi gépen akkor leszek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest