- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Bocs, nem tudom hogy változtak így el a linkek küldés után
Ellenőrizni meg nem ellenőriztem.
Próbálkozom még egyszer. [link] és [link]
[link]Az biztos, hogy nem olcsó ez az Optibox vevő. Ezért is jobb inkább az mpeg4 és DVB-C-s tévét választani.
Egyébkén csatlakozom anrabhoz, scart kábellel tényleg viszonylag kevés értelme van a digitális vételnek az EPG-n kívül. Sokszor még az analóg képminősége majdnem jobbnak tűnt bizonyos szempontból.
Azután volt alkalmam direktben nézni box nélkül, és kiderült, hogy szinte ég és föld. Szóval a scartos SD boxszal tönkrevágják az egészet. Ez tragédia.Most értettem meg a Digi üzletpolitikáját, meg hogy miért ilyen olcsó. Vagy fizetsz a külön csomagért és a boxért, de az is csak scartos SD
, különben nem tudsz venni csak analógot a madzagon.
Ha meg tudod oldani magad a DVB-C vételt, akkor nyertél.
Azért hosszabb távon megéri egy ilyen DVB-C vevő, még ha akár 40-60 ezer Ft is, mert az olcsóbb előfizetésből valamikor bejön. Pláne ha a szomszéddal a drótot is meg tudod osztani. Nem tudom erre milyen védelmük volna.
Ha tényleg ez volna a Diginél az optikai gerincen adott digitális tévé, amit a 10 Mbites net mellett nyomatnak, akkor toll a fülükbe. Azzal együtt, hogy nekem a vétel nem lenne probléma. -
anrab
addikt
csak abban az esetben tudok veled egyetérteni mikor scart cabellel van összekötve a tv-vel a stb.. viszont ha HDMI cábellel kötöm össsze akkor már nagyságrendekkel jobb képet kapok. élesebb színesebb hiába sd. ezt kb. úgy tudnám neked a legjobban összehasonlítani hogy régebben volt a 256 színű telefon kijelző és volt a 256000 színű! most a számokra nem emlékszem csak kb. beírtam mert valami ilyesmi volt. csak hogy érzékeld a scart rgb és a hdmi full rgb közti külömbséget.
most a 42" philipsemen is 2.5-ről a legtöbb adás olyan mintha dvd-t néznék de ha már lehet jobb is, miért ne?
na most hogyha hülyeséget írtam elnézést és javítsatok ki! köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged