Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kugyu21

senior tag

válasz kutyuska #2229 üzenetére

Tudom, hogy kicsit off lesz ide, és nem is neked akartam címezni, de erről a WD-ről jutott eszembe, és itt azért szakértők vannak, hátha megvilágosítják nekem ezt az egészet, mert mostanra teljesen elvesztettem a fonalat az eszközök erdejében.
    Néhány évvel ezelött egy antennával, egy tv-vel és egy videomagnóval (esetleg kettővel), olyan-amilyen minőségben, gyakorlatilag tudtam tv-zni, rögzíteni, archíválni és visszanézni.
    Ma ha kicsit igényesebb vagyok, a nagyobb felbontás érdekében veszek egy lcd/plazma tv-t. Hogy tv-zni tudjak az antennán/előfizetésen kivül kell egy STB is. Ha rögzíteni akarom, vagy HDD-s STB-t kell vennem, vagy USB-s STB-t plusz egy HDD-t.
    Ha jól értem, akkor ha ezt röcögés mentesem vissza akarom nézni ,akkor kell még egy ilyen WD kütyű is. Ekkor még mindig csak a HDD-n gyülnek az anyagok ami vagy betelik és akkor újat kell vennem, de ha valami miatt megáll akkor el is vesztek amiket addig gondosan összegyűjtöttem. Szerkeszteni pl. reklámot kivágni még nem is tudom melyik eszközzel tudok.
    Ugyanígy nem tudom, hogy egy esetleges HD kamerát melyik ponton tudom a rendszerhez kapcsolni archiválás céljából.
    Ha esetleg olyan valamit szeretnék felvenni ami csak analóg csatornán jön, vagy maradok az SD-s kameránál akkor célszerű vennem egy HDD-s DVD felvevőt is.
    És akkor ez még csak a kép, a hanggal majdnem ugyanezt el lehet játszani (5.1, 7.1, PCM, AC3, stb)
    Ezután nem sokára már lesz annyi BR lemez elérhető áron a boltokban, hogy egy lejátszót is érdemes már venni, és akkor rengeteg összevásárolt eszköztől tele lesz a nappali én már be sem férek, hogy élvezhessem a NAGYFELBONTÁST.
    Tényleg ilyen bonyolult ez???
    Bocsi de ezeket, az ilyenekkel foglalkozó fórumokat olvasgatva már nagyon kikívánkozott belőlem.

• AiRLAC

addikt

válasz kutyuska #2229 üzenetére

[OFF]Tudnál erről a WD TV-ről bővebben írni? Tapasztalatok, kezelhetőség, kompatibilitás különböző formátumokkal etc. Akár privátban vagy logout oldalon. Köszi előre is! :R

Szerk.: közben találtam itt tapasztalatokat.
    [/OFF]

Új hozzászólás Aktív témák