- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2229 üzenetére
Tudom, hogy kicsit off lesz ide, és nem is neked akartam címezni, de erről a WD-ről jutott eszembe, és itt azért szakértők vannak, hátha megvilágosítják nekem ezt az egészet, mert mostanra teljesen elvesztettem a fonalat az eszközök erdejében.
Néhány évvel ezelött egy antennával, egy tv-vel és egy videomagnóval (esetleg kettővel), olyan-amilyen minőségben, gyakorlatilag tudtam tv-zni, rögzíteni, archíválni és visszanézni.
Ma ha kicsit igényesebb vagyok, a nagyobb felbontás érdekében veszek egy lcd/plazma tv-t. Hogy tv-zni tudjak az antennán/előfizetésen kivül kell egy STB is. Ha rögzíteni akarom, vagy HDD-s STB-t kell vennem, vagy USB-s STB-t plusz egy HDD-t.
Ha jól értem, akkor ha ezt röcögés mentesem vissza akarom nézni ,akkor kell még egy ilyen WD kütyű is. Ekkor még mindig csak a HDD-n gyülnek az anyagok ami vagy betelik és akkor újat kell vennem, de ha valami miatt megáll akkor el is vesztek amiket addig gondosan összegyűjtöttem. Szerkeszteni pl. reklámot kivágni még nem is tudom melyik eszközzel tudok.
Ugyanígy nem tudom, hogy egy esetleges HD kamerát melyik ponton tudom a rendszerhez kapcsolni archiválás céljából.
Ha esetleg olyan valamit szeretnék felvenni ami csak analóg csatornán jön, vagy maradok az SD-s kameránál akkor célszerű vennem egy HDD-s DVD felvevőt is.
És akkor ez még csak a kép, a hanggal majdnem ugyanezt el lehet játszani (5.1, 7.1, PCM, AC3, stb)
Ezután nem sokára már lesz annyi BR lemez elérhető áron a boltokban, hogy egy lejátszót is érdemes már venni, és akkor rengeteg összevásárolt eszköztől tele lesz a nappali én már be sem férek, hogy élvezhessem a NAGYFELBONTÁST.
Tényleg ilyen bonyolult ez???
Bocsi de ezeket, az ilyenekkel foglalkozó fórumokat olvasgatva már nagyon kikívánkozott belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest