Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Igen ezeknél megtaláltam. Amikor néztem, és nem találtam akkor még a Coreavc volt beállítva, annál ezek szerint nem lehet állítani. Most kipróbáltam a Cyberlink és Arcsoft-tal is, a legjobb eredményt a Cyberlink adja. A bekapcsolt gyorsítás mellett már nincs 100% a CPU terheltség (80-90) és olyan akadások sincsenek mint régen, inkább olyan töredezett, mint a régi filmeknél amikor alacsonyabb frame/sec-mal dolgoztak, és a Duna valamiért nem tölti ki a képernyőt (ez műsorfüggő, most már jó). A másik kettő viszont még kockázik és szétfolyik a vizfesték.
2161-re.
Azon csak a gyárit próbáltam ki, hogy a dualcore-ral mit csinál a gyári progi, hogy tudjak érvelni amikor visszaviszem a cumót.
A tapasztaltak alapján a DvbViewer és Cyberlink párossal biztosan jó lenne, de hát nem ahhoz a géphez vettem a tunert (ahhoz én nem nagyon férek hozzá, folyton a játék megy rajta). -
nrc
tag
A gyári programban lehet, hogy csak mpeg2-re van a bekapcsolható DxVA támogatás.
Az egyébként gyárilag mpeg4/H.264 és HD támogatással bíró Avermedia tuneremhez adott szoftver is csak az mpeg2-es adásoknál volt hajlandó a DxVA-t használni. Ez mondjuk benne is volt a dokumentációjában.
Elég ritka még az olyan codec ami mpeg4/H.264 esetén is tudja a DxVA-t, de a Cyberlink és az Arcsoft ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann