- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Lényeg, hogy az Uclan Ustym hardveresen alkalmas a 3D filmek lejátszására.
A kérdés a szoftveren van.
Ha jól értem, még nincs a készülék a birtokodban.Kutakodtam külföldi fórumokon, és nem kizárólag nálad merült fel igényként a 3D filmek lejátszása egy elsősorban nem médialejátszónak szánt eszközön.
Azt találtam, hogy akinél működik (van még 3D tévéje), nem kellett sokat kínlódni vele, csak simán megnyitni lejátszásra a fájlt, a tévén pedig manuálisan átkapcsolni 3D módba (automatikusan nem fog).
Nálam is az ősidőkben így működött egy WD fullhd lejátszóval, amikor vettem egy LG passzív 3D tévét.Viszont furcsaságot is találtam. Valakinél úgy működött, hogy a kimenetet 1080p-ről át kellett állítania 2160p/50Hz-re - lövésem sincs miért, hiszen tudomásom szerint a 3D tévék mind csak FullHD-sek voltak. Sajnos a 4K tévék eljövetelével a 3D-t hanyagolni kezdték. Pedig nagy minőségbeli ugrás lett volna a 4K 3D tartalmak. De ez a hajó már elment...
De ismétlem, sokkal egyszerűbb, ha a tévédre kötöd a HDD-t, pendrájvot, akármit..., amin a 3D SBS filmjeid vannak és közvetlenül a tévé beépített lejátszójával játszod le azokat.
Az Uclan-t pedig meghagyod set-top-boxnak, műholdat, kábelt, vagy földi digitális adókat nézni, esetleg streamelni a netről. Elsősorban erre való.
3D lejátszásra (a tévén kívül) vannak sokkal jobb eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest