Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
MM-ben gondolom ingyenes MindigTV az, ami van.
Az én 8 éves LG tévém is tűrhető sebességgel vált, csupaszon, kódolatlan DVB csatornára. Azonban lassítja a váltást, amennyiben:
1. a csatorna, amire átváltunk kódolt
2. van vinyó csatlakoztatva a tévére, amit TimeShift-re használunk.
Bármely feltétel teljesülése hozzáad a váltásidőhöz egy kicsit... Ha mindkettő teljesül, akkor mindkét feltétel miatt hozzáadódik az a kis idő... -
válasz
wassermann
üzenetére
A tévé trükközik.
1. Amikor a csatorna váltása megtörténik, az aktuális csatorna még látható a pufferezésből megjelenítve.
A megjelenítéshez mindenképpen meg kell várni az első kulcsot a képi adatfolyamból. Nyilván a hangnak is van egy kulcskockája, ami előtt nincs mit megszólaltatni.
Az első digitális tévékártyám egy Technotrend budget DVB-S kártya volt. Annak a gyári programjában volt gyors csatornaváltási lehetőség, De ott is "lyuk" volt a két csatorna megjelenítése között. -
pjen
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
Nekem is van egy kb öt éves Philips ,hát ahhoz képest a két hónapja vett Samu tényleg baromi gyors,de amúgy nem.
Én is egy Amikót használok a Philips-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is egy Amikót használok a Philips-hez.