Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
ja közben meg is találtam a linuxtv.org-on a hozzá tartozó bejegyzést:
USB interface: Cypress CY7C68013A-56LTXC
Demodulator: Silicon Labs Si2168-B40
Tuner: Silicon Labs Si2148-A20Vicces, pont ez a CY7C68013A controller van a Saleae logic digit analizálómon is, meg még PATA IDE illesztő feladatkörben is láttam - jó kis univerzális csipp...
Szóval akkor ezt a típust mered ajánlani, stabilan vesz linux környezetben, nem melegszik el, akadozik, fagy stb?
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Azt tudom hogy elsődlegesen DVB-T mind amim van, de találtam rá utalásokat hogy van olyan amit bár csak T-nek jelölnek, de a gyakorlatban tudhatja a C-t is - ezért küzdöttem velük pár napot, hátha...
Ezen az áron teljesen vállalható, ha stabilan megbízhatóan teszi a dolgát ez a geniatech mygica t230 - tudni hogy milyen csippek vannak benne? Már az alap kernelben van a drivere, vagy külön kell hozzá fordítani?
Új, valamelyik 4.x kernelt futtató OSMC-t próbáltam az RPi-men és az stabilnak tűnt - ellenben a 3.2 és 3.6-okkal borzasztóan instabilan viselkedett - nem tudom hogy hardverhiba vagy valami egyébb összeférhetetlenség, de állandóan fagyott... illetve az ostoba LAN megoldása miatt se nagyon bíznék benne, hogy nagyon alkalmas lenne több szál és egyéb feladatok párhuzamos kiszolgálására...
BPi-re sajnos raspbian és droid csak 3.4 kernellel van, viszont a CC openwrt már 3.18-as, a trunk pedig már 4.1.6-nál jár, szóval azon akár működhetne is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Docker konténerizálás
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann