Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25
üzenetére
"Illetve azt a kérdést kell feltenni, hogy párosítva van-e jelenleg a kártya és ha igen, akkor tud-e párosítatlan kártyát adni.
Amíg erre nincs válasz, nem tudsz továbblépni!"Értem, köszönöm, és meg fogom kérdezni. Gondolom a "párosítatlan" kártya azt jelenti, hogy nem csak a szolgáltató boxával használható. (Szerintem tudnak ilyet adni egyébként, mert mondták, hogy új fajta tévéhez pl. nem kell set top box, elég a kártya meg valami aljzat, hogy bele lehessen dugni.)
Nade, tegyük fel, hogy tényleg tudnak adni párosítatlan kártyát. Lehet venni olyan set top boxot, amibe ezt a kártyát beletehetem, bármilyen előfizetett adó műsorából fel tudok vele venni pendrive-ra vagy winchesterre, és a felvett műsort más eszközökön, például gépen is megnézhetem, lemásolhatom? Szeretnék erre a kérdésre választ kapni először, mert ahhoz képest, hogy mennyire alap dolog ez a műsorrögzítés a VHS-es időkből, sehol nem találok választ.
Szóval, csak annyi a kérdésem, hogy létezik ilyen? Megoldható ez a dolog? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann