- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16168 üzenetére
Konkrétan én ezt megoldom a DVBViewer Recording Service-el, bár Android-on valamiért az a DVBViewer Controller + MX Player kombó a Direct Stream-et nem akarta lejátszani, viszont van lehetőség a kódolásra is, úgy már jó. Főleg azért is, mert ha otthon megy a gép és Te valahol máshol akarsz TV-t nézni, az se probléma. Persze ehhez vagy DynDNS, vagy fix IP kell.
-
sanya1111
csendes tag
válasz
azbest #16168 üzenetére
(#16167) golya87: sajnos vannak eszközök amik csak 10/100-asok , valamint 3 laptop, 4 okos telefon, torrent kliens a szerveren, plusz 3-5 tv kliens és már eléggé zsúfolttá teszi a hálózatot, és nem akarom hogy a tv minőség rovására menjen.
Bár (#16168) azbest hozzászólásában leírta pont jól leírta azt amiért az egészet elkezdtem, benne van még az is, hogy elegendő egy helyre az antenna kábelt behúzni, míg máshol akár wifi is lehet.
Első körben mindenféleképpen a szerveren futó megoldást erőltetem, és ha úgy látom nem működőképes váltok.Valószínű, hogy foglak még zaklatni titeket, ha nem gond
Köszi:
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest