- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16168 üzenetére
Konkrétan én ezt megoldom a DVBViewer Recording Service-el, bár Android-on valamiért az a DVBViewer Controller + MX Player kombó a Direct Stream-et nem akarta lejátszani, viszont van lehetőség a kódolásra is, úgy már jó. Főleg azért is, mert ha otthon megy a gép és Te valahol máshol akarsz TV-t nézni, az se probléma. Persze ehhez vagy DynDNS, vagy fix IP kell.
-
sanya1111
csendes tag
válasz
azbest #16168 üzenetére
(#16167) golya87: sajnos vannak eszközök amik csak 10/100-asok , valamint 3 laptop, 4 okos telefon, torrent kliens a szerveren, plusz 3-5 tv kliens és már eléggé zsúfolttá teszi a hálózatot, és nem akarom hogy a tv minőség rovására menjen.
Bár (#16168) azbest hozzászólásában leírta pont jól leírta azt amiért az egészet elkezdtem, benne van még az is, hogy elegendő egy helyre az antenna kábelt behúzni, míg máshol akár wifi is lehet.
Első körben mindenféleképpen a szerveren futó megoldást erőltetem, és ha úgy látom nem működőképes váltok.Valószínű, hogy foglak még zaklatni titeket, ha nem gond
Köszi:
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest