Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Na, megérkezett a kínai csodatuner.
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.Gyors felvételi teszt volt a DigiSport-ról, a Windows-os Tulajdonság lapon 6 MBit-et írt, igaz, csak 4-5 másodpercnyi volt az egész, tehát ez nem feltétlenül a valós érték.
Innen rendeltem amúgy 12-én, ma jött meg. Érdekesség, hogy a képpel ellentétben nem a műanyag antenna volt a csomagban, hanem a kihúzhatós fém.

-
Bozek
nagyúr
Itt már írtak róla, ezért is mertem beruházni rá.
Tarr-os előfizetéssel akarom összehozni, a másik szobában a TV tökéletesen fogja a digitális jelet, szóval talán nem lesz gond. Bár a Delock után bármi lehet. Igaz, az még a DVB-T-t se találta meg, miközben a másik tunerrel meg ment tökéletesen a MindigTV. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.
wassermann