- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
totyak #12908 üzenetére
Egy sima jack-jack dugóval gyönyörűen átment a kép és a hang is a lejátszóról a TV-re. Itt kezdtem kicsit örülni.
Csak az gondolom, 3 pólusú jack volt (test + hang + video). A 4-pólusú pedig sztereó (test + bal + jobb + video).
Az a kistévé viszont mono, így valószínűleg ez fekszik hozzá:
Ámbár ez egy audio kábel (bal-jobb hang), de attól még a videójel is "átcsúszik" rajta. Főleg rövid távon, 1 m körül nem olyan vészes, a képernyő is kisméretű, így komolyabb minőségi igény sincs.
Valószínűleg a fehér lenne a videójel (a sárga aljzatba), az vezet a jack "csúcsára". A pirosra mehet a hang, de ha így nem jó, legfeljebb felcseréled. Monósítás nélkül is lehet hallgatni egyébként a műsort, azon a kistévén ez nem fog hiányérzetet okozni. De ha nagyon precíz akarsz lenni, lehet monósítani is.
Még gondolkodtam valami olyan megoldásban is, ami írtam is, hogy scart-jack kábel.
Ha bekötöd magadnak forrasztópákával, simán megoldható, egyébként egy SCART-RCA adapterrel inkább, plusz a fenti kábel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged