Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
totyak
üzenetére
Egy sima jack-jack dugóval gyönyörűen átment a kép és a hang is a lejátszóról a TV-re. Itt kezdtem kicsit örülni.
Csak az gondolom, 3 pólusú jack volt (test + hang + video). A 4-pólusú pedig sztereó (test + bal + jobb + video).
Az a kistévé viszont mono, így valószínűleg ez fekszik hozzá:

Ámbár ez egy audio kábel (bal-jobb hang), de attól még a videójel is "átcsúszik" rajta. Főleg rövid távon, 1 m körül nem olyan vészes, a képernyő is kisméretű, így komolyabb minőségi igény sincs.
Valószínűleg a fehér lenne a videójel (a sárga aljzatba), az vezet a jack "csúcsára". A pirosra mehet a hang, de ha így nem jó, legfeljebb felcseréled. Monósítás nélkül is lehet hallgatni egyébként a műsort, azon a kistévén ez nem fog hiányérzetet okozni. De ha nagyon precíz akarsz lenni, lehet monósítani is.
Még gondolkodtam valami olyan megoldásban is, ami írtam is, hogy scart-jack kábel.
Ha bekötöd magadnak forrasztópákával, simán megoldható, egyébként egy SCART-RCA adapterrel inkább, plusz a fenti kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann