- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #11962 üzenetére
...szerintem abban is hiba van, mert a Frekvenciát nem lehet 0-n hagyni
Mit mondjak, ezzel nagyon megleptél, eszemben sem volt, hogy 0-n működne. Szemléltetésnek raktam be a képet, hogy a cikkben leírt "Direct Show" beállítás ne tévesszen meg. A frekvenciát úgy gondoltam, majd úgyis beállítod a vételi körzetnek megfelelően, annyira kézenfekvő.
A két multiplex közötti váltás szerintem nem okozhat gondot, hiszen sejthető, a VLC készítői erre is felkészültek. Csak én asztali vevőt használok, vagyis a VLC-t ilyen célra nem szoktam használni, de más biztosan tudja, hogyan kell a csatornalistát menteni, hogy kényelmesen használható legyen.
Mint ahogy Linuxon is meg tudták oldani, most csak ilyen linket találtam, tehát ezt is csak a példa kedvéért:
Mindjárt ki is próbálom ezt az 1 tuner, de két progi és működik-e
Ha hamarabb érkezem, elmondhattam volna, hogy ez biztosan nem fog működni, mert egy tunert, egy időpillanatban csak egy frekvenciára lehet hangolni. Úgy lehetne elképzelni, mintha lenne egy hagyományos rádió, aminek tekergeted az állomáskeresőjét két adó között, és abból próbálnál kihozni valamit. Nem fog menni. Még akkor sem, ha a program nem foglalná le magának az eszközt kizárólagos használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest