- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Megnéztem, a közeli magyar adókon kívül nem fogok semmi más adást. Sopronból jön az rtl, Kabhegyről a tv2 és az m1, de mindegyik 500kW fölötti teljesítménnyel sugároz, mégis van úgy hogy nem tökéletes a kép. Szerintem megnyugodhatsz. Sőt, forgasd arra az adóra ahonnan tisztábban jönnek a csatornák és nyugodt szívvel várhatod a rajtot.
Én is így teszek, mivel az antenna Kabhegyet is fogja egész tűrhetően, ezért december elején valószínűleg nem kell mást csinálnom, mint hozzáadni még 2 frekvenciát a csatornalistámhoz.
Osztrák részről Kahlenberget lenne a legjobb látni (mindkét MUX), de ha a magyar adókat is akarom fogni már mindenképp két antenna kell. Van valami egyszerű módszer UHF antennák közösítésére jelentős csillapítás nélkül? Észak-északnyugatról a 24. és 34., délről a 61. és 64. csatorna lesz érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest