- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Megnéztem, a közeli magyar adókon kívül nem fogok semmi más adást. Sopronból jön az rtl, Kabhegyről a tv2 és az m1, de mindegyik 500kW fölötti teljesítménnyel sugároz, mégis van úgy hogy nem tökéletes a kép. Szerintem megnyugodhatsz. Sőt, forgasd arra az adóra ahonnan tisztábban jönnek a csatornák és nyugodt szívvel várhatod a rajtot.
Én is így teszek, mivel az antenna Kabhegyet is fogja egész tűrhetően, ezért december elején valószínűleg nem kell mást csinálnom, mint hozzáadni még 2 frekvenciát a csatornalistámhoz.
Osztrák részről Kahlenberget lenne a legjobb látni (mindkét MUX), de ha a magyar adókat is akarom fogni már mindenképp két antenna kell. Van valami egyszerű módszer UHF antennák közösítésére jelentős csillapítás nélkül? Észak-északnyugatról a 24. és 34., délről a 61. és 64. csatorna lesz érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest