- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Na én végül vettem 4000 Ft-ért egy Hyundai dvb4h 331 pvr típusú kis készüléket, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tökéletesen működik, kiváló minőségűek a HD csatornák, ha nem állok az adótorony és a kis tuner közé, akkor még antenna nélkül is tökéletes jelet vesz.(Szutyok ruszki szobaantennával még ilyen borús, esős időben is tökéletes mindig, függetlenül a szobában való tartózkodásunktól.)
Mindössze két nagy hátránya van:
-kártyát nem fogad
-és film lejátszásnál auto széthúzza 16:9-re a mozi arányú filmet (elvileg lenne benne beállítás erre user guide szerint, de gyakorlatilag nincs.)Úgyhogy összességében, bekaphatja a UPC, aki 6000 Ft/hó-ért adott volna HD csatornákat, meg az a szaki, aki rábeszélt volna a 8000-es külső antennára, 4000-es beméréssel, meg felszereléssel.
-
zsigus
őstag
Konkrét tapasztalatom nincs velük, szóval várd meg ameddig valaki más is válaszol, de ezeknél olcsóbbat nem biztos hogy találsz, a célnak pedig meg kell felelniük.
Az antennára nem tudok választ adni, ez attól függ hogy milyenek a vételi viszonyok nálad. Egyelőre ne vegyél sztem antennát, vedd meg az STB-t, és ha a jelenlegi megoldás nem működik akkor lehet, hogy kültéri vagy tetőantenna kell. De ha a ruszki működik akkor elég valószínűleg egy ócsó sima is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest