Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Na én végül vettem 4000 Ft-ért egy Hyundai dvb4h 331 pvr típusú kis készüléket, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tökéletesen működik, kiváló minőségűek a HD csatornák, ha nem állok az adótorony és a kis tuner közé, akkor még antenna nélkül is tökéletes jelet vesz.
(Szutyok ruszki szobaantennával még ilyen borús, esős időben is tökéletes mindig, függetlenül a szobában való tartózkodásunktól.)
Mindössze két nagy hátránya van:
-kártyát nem fogad
-és film lejátszásnál auto széthúzza 16:9-re a mozi arányú filmet (elvileg lenne benne beállítás erre user guide szerint, de gyakorlatilag nincs.)Úgyhogy összességében, bekaphatja a UPC, aki 6000 Ft/hó-ért adott volna HD csatornákat, meg az a szaki, aki rábeszélt volna a 8000-es külső antennára, 4000-es beméréssel, meg felszereléssel.

-
zsigus
őstag
Konkrét tapasztalatom nincs velük, szóval várd meg ameddig valaki más is válaszol, de ezeknél olcsóbbat nem biztos hogy találsz, a célnak pedig meg kell felelniük.
Az antennára nem tudok választ adni, ez attól függ hogy milyenek a vételi viszonyok nálad. Egyelőre ne vegyél sztem antennát, vedd meg az STB-t, és ha a jelenlegi megoldás nem működik akkor lehet, hogy kültéri vagy tetőantenna kell. De ha a ruszki működik akkor elég valószínűleg egy ócsó sima is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Socket AM4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Szutyok ruszki szobaantennával még ilyen borús, esős időben is tökéletes mindig, függetlenül a szobában való tartózkodásunktól.)

wassermann