- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17728 üzenetére
Az ajánlott firmware verzió a 2.3.09_EMU.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17726 üzenetére
Amiko Impulse T2/C WiFi. Négy darab van belőle a nagy családban. A felvételt csak most próbáltam ki, eddig sosem kellett. Óriási előnye, hogy belső hálózaton képes megosztani a kódkártyát. Nálam gyakorlatilag egy kártyával két készülék működik. Az igaz, hogy ehhez cserélni kellett a firmware-t az EMU verzióra. Még egy nagy előny a szüleimnél, hogy télen otthon kábelTv-t néznek, nyáron meg kiköltöznek a telekre, és ott a MindigTV-hez is tudják használni. Nagyon jó ár/érték arányú készülék!
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Kipróbáltam a felvételt. Sajnos kódolva veszi fel a kódolt adásokat, így csak az Amiko sajátmaga tudja lejátszani
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni mert még sosem vettem fel vele, de ki fogom próbálni. Azt tudom, hogy a média menűben a felvételi beállításoknál van egy olyan opció, hogy "felvétel kódoltként - igen / nem". Ebből arra következtetek, hogy tud felvenni kódolatlanul. Ezt ki fogom próbálni és megírom.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17713 üzenetére
Superg által ajánlott Amiko eszköz jó, de ennek van WiFi-s verziója, inkább azt ajánlom. Ha esetleg 2 vagy több ilyen eszközöd van, elég csak az egyikbe előfizetői kártyát tenni, mert a kártyaadatokat egymás közt meg tudják osztani max 7 eszközig. Itt is körülnézhetsz , hogy milyen tudású készülékek vannak. Bátran kérdezhetsz is tőlük, korrekt segítséget adnak.
-
farkas-j
őstag
Korábban már írtam, hogy vettem egy Amiko Impulse DVBT/Cable WiFi boxot. Frissítettem rajta firmware-t, és ekkor láttam, hogy a kártya opció kibővült némi extrával. Meg lehet osztani hálózaton a Comax kártyát. Öcsém elhozta az ugyanilyen boxát és kipróbáltuk. Némi kísérletezés után tökéletesen működött!
Gyakorlatilag 1 kártyával lehetett mindkét eszközön a kódolt csatornákat nézni.
Egyébként a felhasználói felülete szerint 7 eszköznek lehetne megosztani a kártyát a hálózatban. Ha lesz időm, akkor a jövőhéten lepróbálom, hogy Interneten keresztül is működik e a kártyamegosztás. Izgalmas kísérletnek ígérkezik.
-
farkas-j
őstag
Ha valakit érdekel olcsó és jó kábelvevő / Mindig TV vevő, médialejátszó, Youtube lejátszást stb.-t tudó box, most olcsón kapható a Amiko Impulse T2/C Wifi vevő. Szüleimnek vettem, és nagyon bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest