- iGO Primo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17728 üzenetére
Az ajánlott firmware verzió a 2.3.09_EMU.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17726 üzenetére
Amiko Impulse T2/C WiFi. Négy darab van belőle a nagy családban. A felvételt csak most próbáltam ki, eddig sosem kellett. Óriási előnye, hogy belső hálózaton képes megosztani a kódkártyát. Nálam gyakorlatilag egy kártyával két készülék működik. Az igaz, hogy ehhez cserélni kellett a firmware-t az EMU verzióra. Még egy nagy előny a szüleimnél, hogy télen otthon kábelTv-t néznek, nyáron meg kiköltöznek a telekre, és ott a MindigTV-hez is tudják használni. Nagyon jó ár/érték arányú készülék!
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Kipróbáltam a felvételt. Sajnos kódolva veszi fel a kódolt adásokat, így csak az Amiko sajátmaga tudja lejátszani
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni mert még sosem vettem fel vele, de ki fogom próbálni. Azt tudom, hogy a média menűben a felvételi beállításoknál van egy olyan opció, hogy "felvétel kódoltként - igen / nem". Ebből arra következtetek, hogy tud felvenni kódolatlanul. Ezt ki fogom próbálni és megírom.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17713 üzenetére
Superg által ajánlott Amiko eszköz jó, de ennek van WiFi-s verziója, inkább azt ajánlom. Ha esetleg 2 vagy több ilyen eszközöd van, elég csak az egyikbe előfizetői kártyát tenni, mert a kártyaadatokat egymás közt meg tudják osztani max 7 eszközig. Itt is körülnézhetsz , hogy milyen tudású készülékek vannak. Bátran kérdezhetsz is tőlük, korrekt segítséget adnak.
-
farkas-j
őstag
Korábban már írtam, hogy vettem egy Amiko Impulse DVBT/Cable WiFi boxot. Frissítettem rajta firmware-t, és ekkor láttam, hogy a kártya opció kibővült némi extrával. Meg lehet osztani hálózaton a Comax kártyát. Öcsém elhozta az ugyanilyen boxát és kipróbáltuk. Némi kísérletezés után tökéletesen működött!
Gyakorlatilag 1 kártyával lehetett mindkét eszközön a kódolt csatornákat nézni.
Egyébként a felhasználói felülete szerint 7 eszköznek lehetne megosztani a kártyát a hálózatban. Ha lesz időm, akkor a jövőhéten lepróbálom, hogy Interneten keresztül is működik e a kártyamegosztás. Izgalmas kísérletnek ígérkezik.
-
farkas-j
őstag
Ha valakit érdekel olcsó és jó kábelvevő / Mindig TV vevő, médialejátszó, Youtube lejátszást stb.-t tudó box, most olcsón kapható a Amiko Impulse T2/C Wifi vevő. Szüleimnek vettem, és nagyon bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest