Hirdetés
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8910 üzenetére
Jól értem, hogy ilyen esetekben gyakorlatilag arra hagyatkozunk, hogy majd úgy is az erősebb földpotenciál felé megy a villámcsapás?
Egy ilyen ezek szerint nem is ér sokat?
Illetve még azon gondolkoztam, hogy ugye mivel az árbóc vége magasabb, mint az antenna, ezért nem konkrétan az antennába csapna bele, hanem az árbócba. Így viszont egy kis logikát látok abban, hogy mégis magára a villámhárítóra is lehetne szerelni az antennát, hiszen az áram nagy részét ebben az esetben levezetné maga a villámhárító, nem? Vagy ez hülyeség?
Na, jó, gondolom hülye vagyok, hogy csak elmélkedem, megpróbálok inkább utánaolvasni. De ha valaki tud valami jó linket a témával kapcsolatban, az jól jönne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest