Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun
üzenetére
na, az en gigabyte u7000-em is dib-es. Előbb teszteltem, az udvaron ha nincs épület előttem, akkor összenyomva az antennát 10 centisre is jön az adás, bent viszont már nagyon kell keresgélnem VLC-vel, hogy jó legyen. Amúgy 1-2 másodperc alatt beugrik a korábban általam említett VLC-s módszerrel a kép. Mindenképpen ajánlom rosszabb jellel rendelkezőknek, hogy VLC-vel nyissa meg dvb-t adott frekvencian, es jarkaljon az antennaval, aztan VLC-n ha pici jelet is vesz, erszre lehet venni. Az rtl-t is tartalmazó transzpondert ajánlom egyébként, mert azon asszem nálam legalábbis alapból TV2-t nyitott meg. Míg a másikon Private Spice-t vagymit, ami ugye DRM-es, és nincs képe VLC-n.
Gyári progi értelemszerűen nem talált semmit. DE vlc-vel amikor megtaláltam a helyes antennapoziciót, akkor már gyárival/egyéb progival is ment tökéletesen. Szóval VLC nagyon jó a helyes antennapozíció megtalálására.
érdekes, mert most megnéztem tokaj fekvését a házunkhoz képest. és tokajtól legtávolabbi szobában tudtam bent is fogni, az említett virágtartós módszerrel, most meg a mellette lévő szobában nem. Kellene a tetőről behúzni vmi jobb kábelt, aminek van fent a padláson normális csatlakozója, aztán lehetne kisérletezni.
Linux alatt szerintetek a Gigabyte u7000-es tuneremmel menne ez a Conax Kártyaolvasó ? Mert akkor lehet befektetnék valami ilyesmibe. Mert szeretnék egyéb csatornákat is fogni/rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WireGuard VPN a mindennapokra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 7
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann