- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruce20
csendes tag
Tegnap én is szert tettem egy DVB-T tunerre, egy usb-s Gigabyte U7000 lett a beszerzés tárgya. A hozzá kapott mágneses, kihúzható antenna a szokásosnál hosszabb kábellel rendelkezik, és eddig messze erősebb vételűnek bizonyult, mint amivel korábban dolgom volt. (Még a horvát dvb-t adókat is tudom fogni
)
Pécsen lakom, a szoba belterében tetszőleges helyen elhelyezve is tökéletes, szakadásmentes a vétel, nem szükséges se kültéri antenna, sem pedig beltéri erősítős. Ehhez persze hozzájárul az, hogy Pécsen normális erősséggel szórják a jelet, nem úgy, mint a főváros környékén.
A kártyához kapott PowerCinema progi az én tapasztalataim szerint Windows7-tel hadilábon áll, néha a tunert sem hajlandó látni, de dvbviewer-rel és a hd codec pack-kel, vagy Windows Media Centerrel hibátlan a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest