Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bigdigit
üzenetére
hát úgy néz ki nem tudom hogyan történt de az mpeg2-es vételre alkalmas tuner részem elszállt.az mpeg4 most is jön.
Khmm.. ezt azért gondold át még egyszer.
A tuner -nek teljesen mindegy milyen tömörítésű adást akarsz nézni, nem az dekódol. Képzeld el úgy mint egy hálókártyát; nem létezik ott sem külön Quake4 -es hálókártya. (ez aztán a konyha nyelvre fordított hasonlat
). Azt már el tudom képzelni hogy szoftveres oldalon valami a gépen összetekeredett és ezért az MPEG-2 -es adásokat nem láttad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A tuner -nek teljesen mindegy milyen tömörítésű adást akarsz nézni, nem az dekódol. Képzeld el úgy mint egy hálókártyát; nem létezik ott sem külön Quake4 -es hálókártya. (ez aztán a konyha nyelvre fordított hasonlat
). Azt már el tudom képzelni hogy szoftveres oldalon valami a gépen összetekeredett és ezért az MPEG-2 -es adásokat nem láttad. 
wassermann