Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Időközben sikerült nekem is beállítani mindent, végre megjött a HD is

Nagyon jó ez a Leadtek tuner, a szoftver is használható hozzá. A gyári szoft mellet még a ProgDVB-t tudom ajánlani, nagyon sok mindent tud, csak a HD verzió sajna fizetős.Az antennával vannak még gondjaim. Egyelőre csak a hozzáadott botantennát használom. Vízszintesen fogja csak az adókat és mindig rá kell állítani arra a csomagra, amit nézni akarok. Pl. nézem a sima DVB-T adókat (m1,m2,duna,duna2), ha átkapcsolok HD-ra, akkor nem fog semmit, csak ha az antennát eltekerem kicsit balra. Ebben az állásban pedig nem fogja a sima adókat.
Venni szeretnék valamilyen DVB-T antennát, csak nem tudom, hogy milyet. Az biztos, hogy erősítős kellene és nem valami túl nagy, mert erkélyre tudom csak tenni.
Nincs valami ötletetek, hogy milyet vegyek? Fontos lenne, hogy ne kelljen mindig forgatni, mint a mostani botantennát
Köszi!
Lala
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann