Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telefonjavítás, szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szinte biztos hogy az antenna és a kábel a titok nyitja. A kábel szét van osztva legalább 4 irányba, valahol nem is T dobozzal hanem csak simán össze vannak forrasztva és szigetelő szalagozva (szükség nagy úr
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
wassermann