Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
moonguru
üzenetére
Nyilván a nálunk használatos készülékekre gondoltam, amikkel javítás közben is találkozom, illetve előzőleg már szó volt a konkrét típusról is.
Egyébként bizonyára szép kép lehet egy natív 1080 soros CRT-n, egy időben én is kacérkodtam a gondolattal, mindamellett egy ilyen már 30 collos méretben is jobban tekeri a villanyórát (240 W), mint egy mai korszerű plazma, jóval nagyobb kijelzővel.
Ezt az aránytalanul magas fogyasztást sajnos a kép- és soreltérítés fokozott teljesítményigénye generálja, ami persze fokozott igényeket támaszt az alkatrészekkel szemben is. A hagyományos 100 Hz-es TV-k is beérték ennél kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann