Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aag

    őstag

    válasz azbest #9999 üzenetére

    Múltkor is volt itt valaki, akkor panaszolta, hogy nem megy a he-aac, pedig csak annyi volt a "baj", hogy két éves LTS ubuntuja volt, amiben értelem szerűen nincsenek benne a programok új verziói.

    Én voltam az akiről beszélsz és nem így volt! Felraktam direkt emiatt egy 11.10-est és beletettem pontosan azokat amiket a fórumtárs írt. Sajnos nekem nem működött. Feltettem a legfrissebb Ubuntu alá elérhető kernelt, de azzal sem ment.

    Egyébként már nem először jártam így ugyanezzel a fórumtárssal. Él bennem a gyanú, hogy jól szórakozik rajtunk ahogy kínlódunk, mert nagy valószínűséggel neki sem szól a HE-AAC hang az Ubuntuján. Nem véletlenül állítom, hogy nagy valószínűséggel. Ugyanis utánaolvastam és azt találtam, hogy licencköteles (fizetős) nem csak a kódoló, de a dekódoló része is. Szóval nem megy az senkinek sem, csak aki vagy ellopja, vagy kifizeti a licencdíjat. Persze lehet, hogy tévedek, de mivel feltettem a kérdést (és napirenden tartom) az ubuntu.hu-n is és ott sem megy senkinek sem, valószínűleg nem érdemes ezzel sokat bajlódni. Majd az idő megoldja. De jelenleg még nincs rá megoldás. Emiatt hibás az a hangnem ahogy erről nyilatkoztál. Kérlek vegyél vissza kicsit. Majd akkor írj legközelebb megoldásról, ha nálad megy és le is tudod írni (reprodukálható módon) hogy mi kell hozzá. OK?

Új hozzászólás Aktív témák