Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem olvastam végig a totyikot, lehet h már mondták.
Sony és Panasonic kamerákkal tapasztaltam h csak a saját progijukkal voltak hajlandók működni. Másrészt lehet h a windowsod van úgy beállítva, h nem csinál semmit, amikor rádugod a kamerát. Indítsd el a digizőprogit (pl.: windows movie maker) h az látja-e a kamerát. -
greatchaos
addikt
természetesen mindkettő vezérli a firewire-n keresztül a dv kamerát
-
greatchaos
addikt
movie makert nem ajánlom senkinek, mert egy nagy gagyi.
inkább a pinnacle studio 9-t, mert az nem (csak) wmv-be tud elmenteni videót.
kezdőbbeknek pedig a nero7-be beépített nero vision-t ajánlom! -
Pompi
nagyúr
Próbáljuk meg legközelebb az új topic nyitás helyett a keresőt használni please...
DV digitalizálás kérdések és válaszok! [link] -
csubi79
csendes tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
érdekes a kábel is, lehet hogy rosszul látom benne a csatikat, de ugye az ajzat olyan, hogy fölül van egy pöcök, hogy ne lehessen fordítva bedugni a kábelt, középen egy műanyag tüske, amin a 4 érintkező van. de minha az ajzatban alullennének, a kábelen meg fölül van a süllyesztett rész alatt???
-
-
Lord Zero
addikt
csak halkan jegyzem meg, h amíg nem alaplapi fw-t használtam, hanem kártyát, addig maga a win nálam sem mondta, h nini, ott egy kamera, új device - hiába bekapcs, hiába play mode, stb
ellenben a fw kártya programjával zokszó nélkül lehetett vételezni
csubi: a program(ok) amiket vételezésre használsz, azok sem látnak semmit, ha elindítod a kamerán a lejátszást? -
Balinov
titán
eszközkezelőben látszik a firewire csatoló? tipp:nézd meg magát a fw kártyát,hogy ki a gyártó.ha nem noname,akkor a gyártó oldaláról szedj drivert,ha kell,ha noname,akkor nézd meg milyen vezérlőchip van a kártyán és keressél hozzá úgy drivert. nekem anno egy nec chipes 2+1 portos firewire kártyám volt,a nóném fajtából de sp2-es -sőt ,asszem az sp1-es is - windows xp simán felismerte mint eszközt.a mostani lapomon van integrált fw vezérlő és azt is simán felismeri az ikszpé
-
Dufresne
addikt
Ha XP van fenn, akkor ha már telepítve van a firewire kártya drivere és fel is ismeri a windows, akkor szépen össze kell kötni a gépeté s aDV kamerát, ekkor az XP-nek jeleznie kell, hoy új hardver és meg is találja, mint kamerát. Ezután a movie makerrel fel tudod másolni simán a készített videót. Nekem is sony dv kamerám van és én így csinálom.
Nem kellett volna erre új topikot pazarolni. Azonnali kérdések órája topic, vagy keresőbe: videó digitalizálás, vagy csak simán digitalizálás. -
csubi79
csendes tag
sziasztok.
olyan gondom van, hogy sony dv kamerára rádugom a dv kábelt, amit a kártyához kaptam, de a gép nem csinál semmit. a kamera be van kapcsolva. azt nem tudom milyen kábel (6/6, 6/4, 4/4). számíthat ez? mi lehet a gond? különben driverem sincs, sony oldalon csak usb-hez találtam...
Aktív témák
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az ajzatban minha a másik oldalon lett volna az érinkezősor. mindegy. akkor próbálkozok majd másik driverrel, kártyával, kábellel...

![[kép] [kép]](http://www.alphasonic.hu/roline/picture/firewire_44.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ramiris.eu/images/termek/05932.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.alphasonic.hu/roline/picture/firewire_64.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ramiris.eu/images/termek/10022.jpg)