- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
USB kábellel összekötve Panasonic NV-GS17E VirtualDub 15fps-el digizik. Normális ez, vagy beállítás kérdése? Hirtelen nem találtam erre beállt.
Köszi
-
(Bundás)
addikt
válasz
undertak2r #1442 üzenetére
Codec ehhez nem kell, maximimum ha tele van hányva codec-pack-kal a géped, akkor lehetne gáz.
DV-1 vagy DV-2-es AVI-ba tolod át a filmet? Ha ekkor elindítod a nyersanyagot van-e hang? -
(Bundás)
addikt
válasz
broller #1433 üzenetére
Vajon miért nem tudod telepíteni? Tán próba napos XP használó vagy?
Szerintem ez azt javítja, ami nem megy, tehát ha nem ismerné fel a kártyádat, vagy megszakadna, már fene tudja.
Azért hátha ír valaki okosabbat, mielőtt nekiállsz reinstallálni.
Mi pénzért mentek el a memóriák? -
(Bundás)
addikt
válasz
broller #1427 üzenetére
Az eszközkezelőben nem is felkiáltójeles? Tehát a hálózati eszközök között ott van az IEEE 1394?
Hiába az SP2 nálam ha utólag raktam be a kártyát nem ismerte fel, nem is tudta telepíteni, de ha újraraktam a rendszert miközben benne volt működött.
Kábel is tuti jó? Mert ha driver kellene neki, akkor is pattogna valamit, hogy felismert egy eszköszt...
Ui: Hynix memóriád nem eladó? -
(Bundás)
addikt
Leírása sincs senkinek CCE-hez? Fukrulez-en megszünt.
-
(Bundás)
addikt
CCE-ben van valami érdemleges beállítás, amin bütykölni kéne? DV-1 AVI-t szeretnék átalakítani DVD kompatibilis MPEG2-be.
1, Deinterlacing úgye nem kell kipipálni, mivel Asztali DVD-re íródik?
2, 4:1:1 -> 4:2:2 micsoda?
3, DV1 AVI esetén hány képkocka/másodperc van?
4, Advanced-ben valami érdemleges?
Köszönöm. -
(Bundás)
addikt
válasz
Apachee #1017 üzenetére
nem akarok hülyeséget írni, de minőség szempontjából nincs különbség dv1-2 között! Emlékeim szerint dv2-ben külön fájlba megy a hang és a videó, valamint vmi windows-os ''kezelhetőségi könnyedséggel'' rendelkezik a dv2!
vagy vmi ilyesmi, de ez neked lényegtelen, dv1 és kész, úgyis átalakítod utána!
-
(Bundás)
addikt
Firewire-rel felmásoltam pár darab digikamerás házimozit. DV-1 formátumban digiztem, a nyersanyag minősége nagyon tetszik, szóval avval semmi baj, de ha átalakítom Dvd formátumba, akár nero visionnel, akár cce-vel mintha nem lenne az igazi! Ami nem tetszik, hogy nem olyan szépen fut a film mint a nyersanyag, mintha kihangyna egy pár frame-et digizés után! próbáltam 23-25-29.xx-es frame-mel is, de ugyanaz a helyzet! A kép minőségével nincs baj! Valaki, valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest