- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
Igen ez igaz abszolút, no de hát nem az SDR anyagok képezik a 4K filmezést manapság, hiszen akkor nem vennének az emberek HDR/DV képes tévéket, függetlenül attól hogy mostanság már sok tévében benne van ez a "tudás" még az olcsó árfekvésűekben is. Szóval nagyon mást (hagyományosat)szinte már választani sem tudna az ember a boltokban
-
blakey
titán
…mert ugye rendes email címük nincsen...
- support@dune-hd.com -
ricsik
őstag
Nekem meg pont hogy megjavult a hálózat. Itt már írtam róla
Eddig azt csinálta, hogy a PC-n megosztott mappákra minden indítás után másodjára tudott csak belépni, elsőre mindig error. Belépés után már hiba nélkül ment a következő ki-bekapcsolásig. Ez most megy elsőre is, ráadásul piszok gyorsan. Mintha az egész rendszer kicsit gyorsabb lenne. -
ricsik
őstag
Igazán nincs mit, nekem változott a legújabb béta. Most már 10-ből 1x elsőre belép a PC mappába, idáig 0 volt...
Én is köszi a tippet, jó az új táv, csak egyszerűen érthetetlen mért hiányzik a kedvencek gomb.
Harmynohoz kedvet kaptam, kb 10 perc alatt programoztam fel, szerencsére volt az adatbázisba hasonló Dune, a Max Vision, tökéletesen megy.
Így most 3 távval + 1 app-pal tudom vezérelni, micsoda habzsi-dőzsiblakey: Szintén Harmony kedvelő vagyok, a legeslegjobb az Activity, hogy nem kell végigzongorázni a készülékeket. Bekapcsolások, források választása, stb...
Egy 700-ast használtam nagyon nagyon sokáig, most egy One+ van nagyon nagyon régen.
Érthetetlen mért hagyták abba. Ok, hogy mindenhez van app, de összehasonlíthatatlan a dolog. -
IP1954
aktív tag
Nem a Dune ki/bekapcsolása számít.
A 11 megosztásodnak kell elérhetőnek lennie, amikor a Dune keresi.
Valaki esetleg leírhatná, hogy miként működik a Dune esetén.Panasonic tévé is egyszer megnézi, legközelebb az áramtalanítás után.
Az Apple Tv + Infuse páros is állandóan viccelődik.
Elsőre soha nem találja a korábban használt megosztást, de legalább másodikra megleli. -
ricsik
őstag
Én is bizakodva olvastam, hogy a legújabb béta javít bizonyos smb hibákat. Hát ezt nem. Nálam ugyanaz. Ahogy visszateszem a stabilt, minden egyből újra működik.
Én is nagyon szemezek ezzel a távval. Ami nem tetszik, hogy az IR vevő nem beépített a lejátszóba, hanem külön kell kivezetni. Ez annyira nem szimpi.
Láttam jó áron raktáron, 4 hónap elég meredek
A legjobb lenne ugyanez a táv BT-vel. -
IP1954
aktív tag
Eléggé el nem ítélhető módon nem nézik állandóan a médialejátszók, hogy az összes megosztás elérhető-e.
A pontos logikát nem ismerem, de az biztos, ha egyszer nem látja, akkor utána már hiába működik újra a megosztás.
A (távirányítós) kikapcsolás nem valódi, beállítástól függően felszínesebb vagy mély alvás.
Itt sem egyértelmű, hogy mikor zongorázza végig a megosztásokat.
Az áramtalanítás és esetleg az újraindítás valószínűleg megoldja.
Ezért nehéz néha a megosztásokat felvenni is. -
ricsik
őstag
Nekem a béta firmware-ekkel azt csinálja, hogy a PC-n lévő megosztott mappákba csak másodjára tud belépni. Se az elmentett mappa megosztásról, se az előzőekben lejátszottakról nem megy elsőre. Friss indítás után először azt írja ki, hogy nem elérhető, másodjára eléri. Utána már mindig tud csatlakozni. Mindig így van. Kivétel nélkül.
A legutóbbi stabil FW-ben jó. Többször váltottam ide-oda. Stabil mindig ok, beta mindig másodjára jó.
Nem találtam megoldást. -
kolosszus87
senior tag
Második beállítási képen a preferált hdmi színmélyég beállítást a maximálisról tartalom szerintire állítanám a maximális képhűség érdekében! A chroma subsamlpingot pedig az utolsó 2 pontnál (4K 24-30p 12bit és nem 4K 12bit) állítsd 4:4:4-re a legjobb minőség érdekében. Ez utóbbi beállítást nem minden tv kezeli jól, de pl. az én Sony XH90-nemnél egyértelműen látható az előnye, csodálkoznék ha egy olyan csúcs Pana olednek mint a JZ1500 gondja lenne vele. A release akadása az más történet, ott nem tudom mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest