- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Tyrone89 #10685 üzenetére
Nekem is előfordult már vagy 2×, a dune logo bejött aztán amikor elinditottam a filmet, és a szintén LG tv m nincs jel, pontosabban képernyőkímélő képeket kezdte el vetíteni, hang az van, az erősítőm megszólal. Aztán az AVR ben a távon nyomtam egy TV/Audio, majd vissza a Media player bemenetre, és lett kép. Nem tudtam hová tenni, de érdekes hogy másnak is van ilyen, akkor ez valami gebasz lesz. Én csöpp agyammal annyit csináltam(nem röhög 🤭), hogy a dune power beállításnál áttettem a csak hdmi kikapcsról, teljes leállításra. Ezek szerint csak véletlen, hogy azóta nem volt ilyen nálam.
Ha lesz, akkor "blakey" javaslatára, megcsinálom a gyári visszaállítást.
Mindenesetre mostmár különösen érdekel az oka, már az is megfordult a fejembe, hogy hátha a dune hez adott HDMI kábelt a ludas, és cserélem majd. Meg arra is gondoltam, hogyha újra előfordul nem nyúlok semmihez sem, hanem direktbe dugom a tv bemenetre, kihagyom az erősítőmet, hátha az erősítő szarakodik. Mondjuk ez így már majdnem kilőhető, ha másnál is van ilyen, de ahhoz hogy meglássam ugye, megint elő kellene jöjjön a hiba. -
bagaba1
tag
válasz
Tyrone89 #10629 üzenetére
Köszi a tippeket, megnézem őket.
A hangsávok nem is a stream, elsősorban a SMB szerverről jövő filmekhez kell. A Dune egy Yamaha RX-V485-be megy, majd onnan tovább a TV-be, így eddig nem okozott gondot a hang, lényegében kezel mindent. A jelenlegi Samsung QE55Q6FNA sajnos nem tud se dolby visiont, se DTS-t(bár ez így irreleváns). A problémám ott van jelenleg, hogy ha a TV-n megy a youtube akkor csak PCM-ben küldi a hangot az erősítőre, ezért azt Dune-ból kéne indítani, a Stream viszont nem jó Dune-n. Az is megoldás lenne nekem ha a TV Youtube tudna bitfolyamot kiküldeni.
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Tyrone89 #10577 üzenetére
Megkérdezhetem tőled is, hogy milyen tévén nézed?
A HDR/HDR+/DV jelenti azt amit a képeken látsz.
A médialejátszónak nem feladata, hogy erre nem képes tévéken is ilyen legyen.
Csak megjelenítő feldolgozás van!
A lejátszó feldolgozás mese/ábránd/önbecsapás/a fekete fehér tévé elé tett színes fólia. -
Rommel6600
őstag
válasz
Tyrone89 #9211 üzenetére
Én várnék még vele, mert bugos.
300ms késés van a hanglejátszással, a videolejátszása pedig akadozik.
Előbbinél még ki lehet magyarázni lehet a VLC (meg az összes többi lejátszó...) a ludas, de az utóbbit még a "gyári" netflix app is produkálja, ebből gondolom, hogy a készülekben van a hiba.☝️ -
-
Valkűr
addikt
válasz
Tyrone89 #8457 üzenetére
Nekem tökéletesen működött eddig minden DV, valamint a Netflix és a Youtube is...Eddig nincsenek negativ tapasztalataim, ami nem jelenti, hogy nincs, ugy mondom inkább, hogy én nem találkoztam vele. Sőt én a képminőség terén előrelépést tapasztalok a Realboxhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest