Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ejelhar

senior tag

válasz droetker #139 üzenetére

Szia,

nekem Dune Smart H1 lejátszóm van, de meglepne, ha a kezelésben eltérések lennének a későbbi típusokhoz képest. Ahogy nézem a firmware update-ket az utóbbi időben, azok a Smart sorozat esetében (atomstabil és nagyon kiforrott volt már a 2012-es és 2013-as kihozatal is) csak azért kellettek, hogy egységesítsék a szoftvert, a régebbi és újabb modellekre ne kelljen alapjaiban más firmware-t kiadni.

Nos, nekem működik, méghozzá úgy, ahogy beállítottam.
    A "Beállítások/Egyéb/Fájböngésző" menüben nálam a következők vannak (csak a releváns részt írom ide):

ENTER-t nyomva egy fájlon: Csak egy fájlt játszik
    Play-t nyomva egy fájlon: Lejátszási lista készítése

E szerint is viselkedik, film vagy zene az mindegy neki. Tehát Enterre csak egy médiafájlt játszik le, Play-t nyomva pedig mindent ami a könyvtárban van.
    Illetve a PLAY esetében visszakérdez ha nem csupán zenei állomány van az adott könyvtárban, hanem kép is.
    Például betallózom a "Tangerine Dream - Firestarter" könyvtárat, amiben megtalálható az egész album, azonban vannak ott jpg képek is, az album borítói. Ekkor nem indítja a lejátszást, hanem megkérdezi mi legyen. A választási lehetőség:

Fotók megtekintése
    Képnézegetés zenelejátszás alatt
    Médiafájlok lejátszása
    Mégsem

Ilyenkor a "Médiafájlok lejátszása" az alapértelmezett, automatikusan erre áll. Magyarán a PLAY-t választva egy olyan könyvtár esetében amiben képek is vannak nem elég PLAY-t nyomni a lejátszáshoz, hanem utána még egy ENTER-t is.

Amúgy lejátszási lista esetében -vagyis például ahogy nekem a PLAY van beállítva most- ha lejátszás közben ENTER-t nyomok a távirányítón, akkor felhozza a lejátszási listát és automatikusan rááll arra az állományra amit éppen lejátszik. A le/föl nyilakkal lehet választani köztük menet közben, majd az ENTER-re átugrik a kiválasztottra.

Új hozzászólás Aktív témák