Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Lehet Szpojler!

Asszem első alkalommal egy kis pár házas faluban fogy ki, miután ugratsz egyet. Ahogy mész a házak fele, elérsz egy utcát ( csak az az 1 van ), szemben az utca végén van egy nagy pajta/istálló, mindegy egy nagy épület, az ajtó zárva. abban lesz az üzemanyag, persze nem lesz egyszerű hozzájutni.

Aztán meg ha minden igaz az autópályán akadsz el egy leszakadt rész előtt. jobbra van egy kis épület, talán drótkerítés is van körötte, na ott lesz az üzemanyag.
Végül pedig egy régi bánya területén akadsz el. Ott majd a pálya végén lesz egy bedeszkázott bánya bejárat. Be kell menni oda és ott lesz a kanna.
Na most lehet, hogy a 2. és 3. sorrendje nem egyezik, már nem emlékszem, de nem is ez a lényeg, hanem amit írtam, remélem így már sikerül megtalálni őket. Nem tom hol vagy elakadva, ezért írtam le mindet, majd megnézed melyik kell.

Egyébként ezt a tankolós hülyeséget szívesen kihagytam volna, máshogy is megoldhatták volna, hogy ki kelljen szállni az autóból.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest