- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Aktív témák
-
indigo
aktív tag
Eladva. Topik zárható.
-
indigo
aktív tag
Up a procihűtőknek!
Thermaltake Silent Boost K7 csak 3k/db! Garanciális, alig használt! -
indigo
aktív tag
így tényleg sokkal olcsóbban kijöhet egy SMP rendszer
-
indigo
aktív tag
Up
-
indigo
aktív tag
Aufwärts
-
indigo
aktív tag
Köszönöm az Up-okat!
Oliverda: a tápomnak van egy előlapi panelje, amin kijelzi az összfogyasztását a gépnek (ami a tápon átfolyik). 18A-t tud a 12V-os ág. -
indigo
aktív tag
Pukk
-
indigo
aktív tag
UP
-
indigo
aktív tag
Fel
-
indigo
aktív tag
bobsurf: ilyen procikat csak ebay-en látok, már áprilisban sem kaptam idehaza. A német oldalon mintegy 90€ a 2400+-os, az amerikain meg olyan 125$ ugyanez a típus. Ehhez hozzájön még a postaköltség (kb. 4000 Ft). A mostani gépek közöztt megállja a helyét, a 266Mhz-es memória tűnhet kevésnek, de nem vészes. Aki ilyenből épít gépet (2 proci) az vagy kiszolgálót vagy számítási feladatokat végző gépet akar. Én is anno 3dsmax-ra építettem össze. És a hangsúly ezen van (nem a memóriákon).
sowi: ez azt jelenti, hogy ha kapok érte lapot, azt el kel tudjam adni
cskamacska: ha valóban kell a lap, akkor hajrá, bizniszeljük meg. Fel tudom juttatni Pestre. -
indigo
aktív tag
bobsurf: belemegy a sima XP (akár barton, akár palomino, stb. magosak), de csak egy proci járhat benne, mert a sima XP-k nincsenek felkészítve párhuzamos működésre. Belemegy az MP, amiből kettő is járhat benne egyszerre. Belemegy a mobil XP, amiből kettő járhat benne egyszerre, csak a feszültséget és CPU-t lehet/kell variálni.
Oliverda: A mostani 480W-os Thermaltake (W0043RE) vitte, max. 260W volt a tényleges fogyasztásom egy vinyóval, egy DVD-íróval.
sowi: Beszámítom, ha utána el tudom adni, mert kp. kellene elsősorban. -
indigo
aktív tag
Ilyenek eladóak továbbra is:
2db - 3k/db -
indigo
aktív tag
válasz
cskamacska #45 üzenetére
Igen, még megvan a lap. A levelet is megkaptam, re-mail ment!
-
indigo
aktív tag
thx for UP
-
indigo
aktív tag
Motherboard zu verkaufen
-
indigo
aktív tag
Nem muszáj regisztrált memóriákat beletenni, az első két helyre sima is OK (2 GB-ig).
MSN?
És a link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
indigo
aktív tag
Gigalap eladó!
-
indigo
aktív tag
-
indigo
aktív tag
UP
-
indigo
aktív tag
Köszönöm az Up-okat!
-
indigo
aktív tag
Gyakorlatilag már május óta dobozában fekszik a lap és a hűtők, mert eladtam a két procit belőlük és próbáltam újabb duál konfigot. Mivel nem használom, így - fájó szívvel - meg akarok válni tőlük.
A mobil procik hátoldalán lévő lábak közötti rést festettem ezüst alapú szerrel, hogy nagyobb feszültséget és órajelet kapjak (19x133MHz). -
indigo
aktív tag
Up
-
indigo
aktív tag
Alaplap: GA-7DPXDW+ (Raid, LAN, Audio)
Újonnan vettem idén április végén, de már nem garanciális. Minden tartozéka meg van, valóban alig használt. 15k
Procihűtők: Thermaltake Silentboost K7 2db 3,5k/db
Alaplappal együtt használtam, szintén nagyon kevés ideig. Most a gyári dobozában pihen. Garanciális.
Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest