Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
LLam
senior tag
szia, ha gondolod összedobok neked egy ilyen gépet. aztán (közben megsasolom a brand cuccot is...) OK?
dobj egy e-mailt: peter@frontember.hu -
_newbie
csendes tag
gondoltam, hogy nem olcsó egy ilyen gépet összedobni, de azért még mindig jobban jövök ki mintha készgépet (duál munkaállomást) vennék, nem?...
megnéztem az MSI duálprocis alaplapot, de nincs teletömve vmi sok extrával...
hja... és nem ragaszkodom az AMD Opteronhoz, de gondolom ez még mindig olcsóbb az IntelXeonjainál
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Btw MO-n nem nagy a kínálat alaplap fronton (legtöbb helyen van MSI, MSI, meg MSI) de ha átruccansz szomszédainkhoz akkor már kicsit több mobo közül válogathatsz :)
-
Keitaro
addikt
Jelenleg a Dualos opteronok AMD chipsetre épülnek. De készülj fel, hogy egy teljes konfig veszett drága lesz.
Alaplap jó esetben 60k de lehet 90-100 is.
Akkor még kell bele két opteron, amikből a leggyengébbek is nettó 50nél kezdődnek, és utána registered ramok, amik megintcsak nem olcsóak...
Szóval akkor kezdj bele ha sok pénzed van, mert így a komplett gép elég húzós lesz :( -
Henky
csendes tag
''szeretnék építeni egy duálprocis gépet, de eléggé kiestem a PCs hardverek világából amit szeretnék egy jó ár/teljesítmény arányú rendszer... főleg CADre használnám. Azt hallottam az AMD 64-hez lesz duálprocis nVIDIA chipset decemberben... kb mennyibe fog kerülni egy olyan chipsettel felszerelt alaplap?''
Azt azér tudod ugye hogy dual processzoros géphez elég komoly alaplap kell. Ez az nVidia chipset úgy néz ki elég stabil lesz, de érdemes jobban szétnézni.... -
-
HERR Z
veterán
Már most is van Duál Opteronos alaplap 60 körül -MSI-. Azon elég sokminden van..
NF4ről kérdezgetsz az csak PCI-E VGA-t fog kezelni -monjuk abból kettőt- 7.1es hangja lesz....Jah és SATA-II vel is el fog bánni...gigabites lan tűzfal már meg se említendő:)
Na az a rendszer szerintem nem lesz jó ár/teljesítmény arányú...
Most egy MSI lap+ 1GB ram+2x 244 vagy 246os Opteron is 350-400....VGA nélkül
Mondjuk vehetsz 240-es Opteront is csak az meg teljesítményben nem egy állat
[Szerkesztve] -
_newbie
csendes tag
szeretnék építeni egy duálprocis gépet, de eléggé kiestem a PCs hardverek világából :( amit szeretnék egy jó ár/teljesítmény arányú rendszer... főleg CADre használnám. Azt hallottam az AMD 64-hez lesz duálprocis nVIDIA chipset decemberben... kb mennyibe fog kerülni egy olyan chipsettel felszerelt alaplap?
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 17 - alap
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast DDR4 RAM 16 GB (KF432C16BB1/16)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest