- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Aktív témák
-
Opredator
csendes tag
Helló mindenki!
Valaki Intel-Asus párti legyen olyan kedves nekem segiteni....Ilyen konfigban van (2*512Mb)1024Mb DDR2es ramom, ami fejenként 533Mhz-es....Az rendben van hogy vannak ilyen optimal, meg hasonlo beallitasok a Biosban, de nemtudom valoban mennyin fut a ramom....Vagy ez ilyenkor magatol ertetodik?
A masik hogy asszem dualban mennek, mert bootolas elött azt irja ki hogy ''PC2-4300 dual channel interleaved''-----Na most itt mint jelent a 4300?Meghogy akkor most Ö dual nem?
Bocs a hulye kerdeseimert, nem volt meg dolgom Asussal...Köszi elöre is...
[Szerkesztve] -
Opredator
csendes tag
Helló tudós emberek!
Most szeretnék venni egy ASUS P5GD2 -es alaplapot, 3.0 Ghz es Intellel, es mivel a deszka Dualos, ugy gondoltam veszek 2 db 512Mb/533 Mhz es DDR2-es ramot....
Eddig jo is, de mikor elmentem láttam, hogy ''kicsit'' a párban teszteltek drágák, ugyhogy néztem nem márkás, es nem párban teszteltet. Valami nagyon durva jött ki igy, de elérhetö áron....
Mit mondotok....Másra oda kell figyelnem? Vagy ha a tesztelésnél mükszik, akkor szarjam le mert mind1, a teljesitménye ugyanaz....
(Márha megy Dualban....)
Aktív témák
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest