Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Aram
tag
Köszike!
Aram -
Aram
tag
Sziasztok!
ASUS A7V133 tulajdonos vagyok. Igazából nem terveztem alaplapom cseréjét, de a most kapható Athlon XP procik fagynak ebben a régebbi típusú alaplapban, ráadásul a DDR memória árak is barátiak lettek, szóval rászántam magam a cserére.
A kérdésem a következő. A Dual Channel DDR, hogyan működik. Addig világos, hogy megduplázza az elméleti memória sávszélességet, de mindezt hogy teszi? Ha 2 db 512-es modult rakok bele, a felhasználható rendszermemória 512 MB, vagy 1024 MB lesz. Az elv úgy tudom, hogy hasonló a RAID 0 megoldáshoz, ezért érdekelne.
Köszönettel:
Aram
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest